Un singur pas, ce durează mai puțin de o secundă, te va scăpa de o mare problemă. Află ce trebuie să faci ca să ai semnal mai bun la telefon. Trucul neașteptat de simplu are efect imediat și va fi de real folos în zonele în care vei întâmpina probleme.
În ultimii ani, a devenit aproape imposibil să plecăm de acasă fără să avem în buzunar sau în geantă telefonul mobil. Dispozitivul nu este folosit doar pentru a comunica, ci este o unealtă importantă ce ne ajută să ne conectăm oricând și oriunde la mediul online, oferind astfel acces la o mulțime de aplicații ce ne fac viața mai ușoară.
Cu o singură atingere, devine aparat de fotografiat sau de filmat, email, televizor sau chiar portofel, cardurile de credit și de debit stocate pe telefon putând fi folosite pentru a face diferite plăți.
Toate aceste funcții nu mai pot fi folosite, însă, în momentele în care dispozitivul nu este conectat la o rețea.
De fapt, situațiile în care nu avem semnal la telefon sunt scenariile pe care toți posesorii ar face orice pentru a le evita. Din nefericire, ne lovim de ele în timpul călătoriilor, când am avea nevoie aproape permanent de indicațiile aplicațiilor cu hărți.
Un utilizator celebru de pe platforma Tik Tok a dezvăluit un truc surprinzător de simplu. Scott Polderman a explicat ce trebuie să faci ca să ai semnal mai bun la telefon.
Metoda testată și recomandată de el funcționează atât în cazul telefoanelor ce folosesc sistemul de operare iOS cât și Android. Tot ce trebuie să faci este să activezi și apoi să dezactivezi, din meniul aparatului, modul avion de funcționare. Astfel, telefonul va fi forțat să caute imediat o rețea cu un semnal mai bun.
Polderman atrage atenția, spunând că trucul nu ar trebui folosit de prea multe ori, căci poate ajunge să fie dăunător telefonului.
„Trageți cu degetul din dreapta sus spre stânga jos pentru a deschide centrul de control. Dacă nu aveți un semnal bun, dați clic pe modul avion, iar telefonul va fi forțat să găsească o nouă rețea și să se reseteze.
Este posibil să nu vedeți o schimbare dacă stați acasă. Funcționează atunci când călătorești dintr-un loc în altul al orașului”, a explicat Polderman.
Mai multe informații despre acest subiect puteți citi AICI.