14 ian. 2023 | 18:50

Aplicațiile secrete de pe telefoanele iPhone. Sigur nu știai de ele

Utile
Aplicațiile secrete de pe telefoanele iPhone. Sigur nu știai de ele
Aplicații secrete de pe iPhone.

Telefonul mobil este acum unul din cele mai prețioase obiecte pe care toată lumea le ține în poșetă sau în buzunar. Cei mai mulți oameni din zilele noastre nu își mai pot vedea viața fără un astfel de accesoriu care a devenit o necesitate. Printre cele mai iubite modele se află iPhone-ul, mai ales pentru pasionații de fotografii. Acești utilizatori au la îndemână câteva aplicații secrete mai puțin știute chiar și de unii dintre ei. Iată ce poți să găsești în telefonul tău!

Aplicații secrete de pe iPhone: puțini știu de ele

Telefonul a devenit o necesitate în vremurile noastre, dar și o obsesie pentru unii. Oamenii au ajuns să se întoarcă din drum dacă își uită din greșeală accesoriul de care au nevoie. Printre cele mai iubite tipuri se află iPhone-ul, care are un model elegant și este apreciat de experți pentru buna sa funcționare.

Unii oameni au senzația că își cunosc foarte bine telefonul, dar puțini sunt cei care știu câteva aplicații secrete. De exemplu, există un truc la îndemână care se numește ,,Field Test” ce te poate ajuta să găsești cel mai bun semnal. Mai mult decât atât, poți să descoperi meniul ascuns dacă deschizi opțiunea de apelare iPhone.

Formează: *3001#12345#* și apasă butonul de apelare. După ce faci acest pas, trebuie să îți apară un tablou de bord special cu o mulțime de informații tehnice. De asemenea, pentru un semnal puternic trebuie să ai în vedere opțiunea LTE RSRP, care înseamnă Reference Signal Received Power.

Ce poți să găsești în telefonul tău?

Aceasta te ajută să îți indice puterea exactă a semnalului tău. Cu cât numărul este mai aproape de zero, cu atât mai bine. Mai exact, este vorba despre datele folosite pentru a determina bara de semnal.

Experții au adus în prim-plan și opțiunea ,,Buried away” care poate fi găsită doar dacă o cauți. Ea nu va apărea pe ecranul de pornire și nici nu se află în biblioteca unde ai restul aplicațiilor.

Trebuie să glișezi în jos din partea de sus a ecranului. Aceasta va debloca funcția de căutare de pe iPhone. Ulterior, tastează „cod scanner” sau chiar „cod” ori „scanner”. Sub fila ,,Aplicații” vei avea o pictogramă care spune ,,scanner de coduri”.

Simbolul său este un pătrat gri cu colțuri rotunjite cu un cod QR și o pictogramă de scanare în mijloc. Funcția principală a aplicației este de a scana coduri QR pe care le poți vedea și în lumea reală.

Parteneri
Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de Monica Bîrlădeanu
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Adelina Pestrițu a întors toate privirile la nunta Monicăi Bîrlădeanu! A ales o coafură retro și o rochie spectaculoasă, tip sirenă, cum doar la Hollywood mai vezi
Unica.ro
Gata, a renunțat la știri! Demisie fulgerătoare din televiziune
EVZ.ro
BRomania, declarații exclusive despre iubită. Cei doi sunt împreună de aproape un an. Cât de mult s-a schimbat Fabiola
Spynews
Ungurii, excluși din NATO?! Au pierdut încrederea tuturor. Decizia pe care Putin abia o așteaptă
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
CERERE pentru BANI mai mulți la PENSIE. Pensionarii TREBUIE să DEPUNĂ imediat ACTELE
Mediaflux
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce etnie are Valeriu Gheorghiță, de fapt. Puțin știu acest detaliu despre soțul Monicăi Bîrlădeanu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro