Ce s-a întâmplat la parastasul de 1 an al lui Costin Mărculescu. Mara Bănică a fost dezamagită profund

Ce s-a întâmplat la parastasul de 1 an al lui Costin Mărculescu. Mara Bănică a fost dezamagită profund
Mara Bănică, dezamăgită. Ce s-a întâmplat la parastasul lui Costin Mărculescu

Costin Mărculescu se stingea pe data de 8 iunie 2020 după ce făcea infarct în propria casă. Timpul a trecut fulgerător și familia i-a organizat parastasul de 1 an, însă ce s-a întâmplat acolo a îndurerat foarte mulți oameni. Printre ei se numără și Mara Bănică, prietena de suflet a actorului, ce a fost dezamăgită de întâmplările neplăcute.

Mara Bănică tună și fulgeră! Ce s-a întâmplat la parastasul lui Costin Mărculescu

Costin Mărculescu a murit la 50 de ani în propria casă, lăsând familia să se lupte cu o durere greu de descris. Cunoscut ca și sufletul petrecerilor din showbiz, acesta se bucura de foarte mulți prieteni pe când era în viață. Acum, la un an de la decesul său, la parastas nu s-au prezentat toți cei ce au petrecut cu el în trecut.

Sora actorului, Minerva, a organizat evenimentul trist la care au participat doar 10-12 persoane. De asemenea, Mara Bănică, amica lui Costin Mărculescu, a încercat să invite mai mulți oameni la parastasul de un an. Din păcate, vedeta a rămas dezamăgită după ce foarte mulți nu au răspuns la telefon.

„A fost numai familia, 10-12 persoane. M-a rugat sora lui să anunț niște persooane publice să vină, dar nu au venit. Unii nu au răspuns nici la telefon. Unii chiar nu au putut să vină. Mitoșeru era la eveniment în afara Bucureștiului. Serghei Mizil era în Grecia.

L-am anunțat și pe Pepe, care m-a întrebat dacă avem nevoie de ceva să-i spunem. Acum nu l-am văzut la biserică, dar Pepe se duce des la mormânt, la Costin, pentru că nepotul lui, Franco, este înmormântat în același cimitir. Înmormântarea, practic, eu și cu Pepe i-am făcut-o lui Costin.

Acum, la parastas, l-am îmbrăcat pe Larry Freddy (n.r. actorul Răzvan Ghiță), i-am luat costum, apoi am mers la un restaurant. La înmormântare nu s-a făcut pomană la restaurant că era pandemie, dar am dat 125 de pachete. I-am scos și un album lui Mărculescu despre cariera lui, la 40 de zile. Taică-su era terminat săracul, la parastas, are 80 de ani. A fost trist!.”, a spus Mara Bănică pentru Click!.

De ce nu a participat fosta iubită a lui Costin Mărculescu la parastas

În urmă cu un an, singura iubită ce apărea la înmormântarea actorului era Cristina Canela, ultima sa parteneră. Chiar dacă cei doi au avut o relație între 2017 și 2018 ce nu a avut succes, aceștia au continuat să țină legătura. De această dată, Cristina nu a fost invitată la parastasul de un an, lucru ce a supărat-o extrem de tare, ea susținând că familia actorului nu a plăcut-o încă de la început.

„Pe mine nu m-a invitat nimeni! Famila lui Costin nu m-a plăcut de la început. Mereu s-au băgat în relația noastră. Oricum, mie îmi face rău să mă duc la el la momânt, fac atacuri de panică.”, a declarat Cristina Canela pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI