Ce s-a întâmplat între Prințul William și Prințul Harry, anterior relației cu Meghan Markle. S-a aflat acum

Ce s-a întâmplat între Prințul William și Prințul Harry, anterior relației cu Meghan Markle. S-a aflat acum
De ce s-au certat Printul William si Printul Harry inainte de aparitiei lui Meghan Markle

Relația dintre ducele de Cambridge și Prințul Harry a fost destul de tensionată acum câțiva ani. De ce s-a supărat ducele de Sussex pe fratele său și ce îndatoriri avea Prințul William ca moștenitor al tronului britanic.

De ce s-au certat Prințul Haryy și Prințul William, înainte de apariția lui Meghan Markle

Noi informații incredibile au apărut în presa internațională potrivit cărora relația dintre Prințul Harry și Prințul William era deja tensionată, chiar și înainte de apariția ducesei de Sussex în viața mezinului regretatei lady Di.

În documentarul „Princes At War”, Simon Vigar a povestit cum cei doi frați au avut o ceartă când erau mai tineri când ducele de Cambridge și-ar fi folosit fratele ca „momeală la petreceri”.

„Prințul Harry a intrat, evident, în unele probleme care l-au pus pe primele pagini ale ziarelor de scandal, dar la multe dintre acele petreceri, în special la cele pentru adolescenți, prințul William a fost acolo, iar Harry a servit ca o adevărată momeală.

Aceasta a fost prima dată când frații s-au certat cu adevărat pentru că lui Harry nu i-a convenit faptul că a trebuit să suporte toată vina pentru că, desigur, William era moștenitorul, așadar Harry a fost foarte supărat în privința asta. Nu a vorbit cu fratele său pentru un timp atunci.”, a declarat Simon Vigar, notează cei de la Geo News.

Ce l-a întrebat Prințul William pe fratele său înainte de logodna acestuia cu Meghan Markle

Relația dintre prinții William și Harry a fost tensionată în ultimii ani, iar totul pare să fi început de când ducele de Sussex și-a anunțat intențiile serioase față de Meghan Markle, iubita lui pe atunci.

Atunci când mezinul Prințului Charles i-a spus fratelui său că vrea să se logodească și să o ceară în căsătorie pe fosta actriță americană, ducele de Cambridge l-a întrebat dacă este sigur de pasul pe care urmează să-l facă, lucru care a fost malinterpretat de către fratele său mai mic.

„O parte din acest rol și o parte a acestei datorii și a acestei familii, fiind sub presiunea pe care o are, inevitabil, știi, se întâmplă lucruri. Dar uite, suntem frați, vom fi mereu frați. Și cu siguranță suntem pe căi diferite în acest moment, dar voi fi mereu acolo pentru el, deoarece știu că va fi mereu acolo pentru mine.

Nu ne vedem la fel de mult ca înainte, pentru că suntem atât de ocupați, dar știi, îl iubesc foarte mult. Majoritatea acestor lucruri (n.r. – apărute în presă) sunt create din nimic, dar știi, ca frați, știi, avem zile bune, avem zile rele.”, a declarat Prințul Harry acum ceva timp, într-un interviu pentru ITV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI