Ce s-a întâmplat în procesul în care este implicată Oana Cuzino. Veste de ultim moment de la tribunal

Ce s-a întâmplat în procesul în care este implicată Oana Cuzino. Veste de ultim moment de la tribunal
Ce s-a întâmplat în procesul în care este implicată Oana Cuzino

Aflați în război cu autoritățile locale, foștii soți Oana Cuzino și Yoav Shtern au solicitat, de curând, să li se aprobe o taxă de timbru mai mică, dar judecătorii nu au fost de acord cu solicitarea lor.

Ce s-a întâmplat în procesul în care este implicată Oana Cuzino

Astfel că instanța a respins, de curând, cererea care a fost depusă de Oana Cuzino și Yoav Shtern, care au cerut micșorarea valorii taxei de timbru. Având în vedere că obiectul dosarului este ”pretenții”, iar suma cerută de cei doi foști soți este consistentă, la fel de consistentă este și taxa de timbru. Prin urmare, cei doi au solicitat diminuarea taxei, iar pentru asta au invocat diferite articole de lege. Însă judecătorii au decis: „Respinge cererea de reexaminare, ca nefondată. Definitivă”, potrivit spynews.ro.

Amintim că Oana Cuzino și Yoav Shtern au deschis un proces împotriva Primăriei Capitalei în urmă cu doi aji, dar, în primă instanță, aceștia au pierdut. La ora actuală, foștii soți așteaptă un verdict din partea magistraților de la Curtea de Apel:

„Respinge cererea ca nefondată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul București”, fiind decizia atacată de cei doi.

Cine este Yoav Shtern

Yoav Shtern este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din România. El este și un avid colecționar de mașini de lux, iar printre bijuteriile pe patru roți se numără un Porsche, un McLaren MP4-12 C şi un Rolls-Royce.

Se spune că numai ceasurile omului de afaceri ar valora chiar peste un milion de euro, iar casa în care au locuit Oana Cuzino şi Yoav Shtern ar valora aproape trei milioane de euro.

Amintim și că Oana Cuzino şi omul de afaceri Yoav Shtern, care au împreună o fetiţă, s-au despărțit în 2014, atunci când vedeta a depus cererea de divorţ. Ca răspuns, pe data de 2 septembrie 2014, prezentatoarea TV a fost dată în judecată, la Sectorul 1, de soţul ei, care a solicitat partajul bunurilor comune.

Oana Cuzino este Medic Primar Gerontologie Geriatrie (2005) și Doctor în Științe Medicale (2005). Oana Cuzino a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București în anul 1995 și a început activitatea medicală în cadrul INGG Ana Aslan București( 1996) acolo unde și-a efectuat specializarea în domeniul Gerontologiei și geriatriei.

Oana Cuzino a activat și ca cercetător științific, ea fiind pasionată si de aspecte epidemiologice ale procesului de îmbătrânire. A participat și la studii naționale și internaționale din cadrul Laboratorului de Gerontologie Socială, INGG Ana Aslan. Din anul 2002, Oana Cuzino realizează emisiunea „Ce se intamplă, doctore?” la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI