Oana Cuzino și milionarul Yoav Shtern, nouă acțiune în instanță. Ce scrie în dosarul depus

Oana Cuzino și milionarul Yoav Shtern, nouă acțiune în instanță. Ce scrie în dosarul depus
Oana Cuzino și Yoav Shtern, din nou în instanță

Oana Cuzino și fostul soț o iau de la capăt! Foștii parteneri s-au aliat de această dată împotriva cuiva. Ce se întâmplă în jocul din instanță și pentru ce își caută de această dată dreptatea la Curtea de Apel București?

Oana Cuzino și Yoav Shtern, din nou în instanță. Ce se întâmplă în noul dosar?

Foștii soți nu se lasă deloc ușor, așa că după ce au pierdut lupta cu Primăria Capitalei, au decis să o ia de la capăt și să-și caute dreptatea la Curtea de Apel București. Oana Cuzino și milionarul Yoav Shtern au deschis un proces în urmă cu doi ani unde cererea lor a fost respinsă.

Foștii parteneri așteaptă acum un verdict clar din partea magistraților de la Curtea de Apel: „Respinge cererea ca nefondată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul București. Pronunțată azi, 27.10.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, este decizia atacată de cei doi.

Yoav Shtern e considerat unul din cei mai bogați oameni din România și un colecționar înrăit de mașini de lux. Printre cele mai scumpe automobile pe care le deține se află: un Porsche, un McLaren MP4-12 C şi un Rolls-Royce.

Mai mult decât atât, se zvonește că ceasurile sale ar avea un total de peste un milion de euro, iar locuința în care au stat foștii parteneri are aproape trei milioane de euro. Cei doi au împreună o fetiță, iar în anul 2014 au decis să pună punct relației.

Prezentatoarea de TV a fost dată în judecată în luna septembrie în anul cu pricina după ce soțul a cerut partajul bunurilor comune din urma a celor 12 ani de mariaj.

Când crede celebrul doctor că se ameliora situația?

„Așa cum spuneam și mai devreme, în momentul în care pandemia va fi controlată din punct de vedere al mijloacelor terapeutice și profilactice specifice. Acest lucru, însă, durează și oamenii trebuie să înțeleagă asta,chiar dacă la vară e posibil să ne bucurăm de o scurta perioadă de relaxare a măsurilor, pericolul nu va dispărea. Știu că mulți oameni pun foarte apăsat în discuție reluarea economiei și regretă că pierdem progresul uriaș pe care l-au adus ultimii ani. Eu ca medic, sunt sigură că economia o putem reclădi, odată ce învingem acest virus perfid și că motivele financiare și economice nu pot justfica în niciun fel pierderea, chiar și a unei singure vieți omenești”
Oana Cuzino (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI