Oana Cuzino, din nou la TV. E oficial, ce a spus vedeta: i-a luat pe toți prin surprindere

Oana Cuzino, din nou la TV. E oficial, ce a spus vedeta: i-a luat pe toți prin surprindere
Oana Cuzino revine pe TV! Anunțul oficial al medicului

Oana Cuzino revine în atenția fanilor săi cu un nou proiect pe TV! Celebrul medic i-a luat pe toți prin surprindere cu anunțul oficial. Cum a decis să-i anunțe pe cei care o urmăresc de atâția ani?

Oana Cuzino revine pe TV! Anunțul i-a bucurat enorm pe fani

Oana Cuzino revine în atenția fanilor săi care o așteptau cu mare nerăbdare să reapară pe micile ecrane. Mai exact, conducerea Pro TV a anunțat sezoane noi pentru emisiunea iLike IT, lucru care se va întâmpla și cu emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”, care și-a făcut apariția în fața românilor încă din 2002. 

Ambele proiecte vor avea debut de sezon în acest weekend. Celerbul medic revine cu forțe proaspete pe TV în cursul zilei de duminică, 21 februarie, de la 10:00. Primul invitat din noul început va fi chiar frumoasa actriță Anca Dumitra, care o interpretează pe Gianina din „Las Fierbinți”.

”Reluăm după aproape un an cu mult entuziasm și edițiile de duminică ale emisiunii noastre într- o perioadă în care grija pentru sănătatea noastră reprezintă o prioritate, poate mai pregnant decât oricând.

Ne dorim să încurajăm și să ne inspirăm telespectatorii să își consolideze obiceiurile de îngrijire și sănătate, să se alimenteze corect și variat, să facă mișcare și să nu se îndepărteze de bucuria de a trăi, de a iubi, de a fi informat și conectat la cultură, tehnologie, societate.

Cu ajutorul invitaților noștri, persoane care se bucură de notorietate publică sau profesională, vrem să demonstrăm că dincolo de pandemia COVID19 viața în toată deplinătatea și aspectele ei, trebuie să meargă în forță, cu optimism, înainte!” , a mărturisit Oana Cuzino.

Detalii despre cariera cunoscutului specialist

„Dr. Oana Cuzino este Medic Primar Gerontologie Geriatrie (2005) și Doctor în Științe Medicale (2005). A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București în 1995 și a început activitatea medicală în cadrul INGG Ana Aslan București( 1996) unde și-a efectuat specializarea în domeniul Gerontologiei și geriatriei. Dr. Oana Cuzino a activat și ca cercetător științific, fiind pasionată si de aspecte epidemiologice ale procesului de îmbătrânire, participând la studii naționale și internaționale din cadrul Laboratorului de Gerontologie Socială, INGG Ana Aslan.

În prezent, dr. Oana Cuzino își continuă activitatea medicală și de cercetare, fiind pasionată de medicina antiaging și prevenirea îmbătrânirii fiziologice și patologice. Din 2002 este realizatorul și moderatorul emisiunii „Ce se intamplă, doctore?” la PRO TV, debutând în comunicarea mass media pe teme medicale încă din 1998, din timpul perioadei de specializare”
(Sursa: doc.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI