Ce a spus Gabriela Firea după rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lăsat lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei

Ce a spus Gabriela Firea după rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lăsat lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei
Gabriela Firea, ultima declaratie in calitate de Primar

Gabriela Firea a recunoscut înfrângerea în fața lui Nicușor Dan. Primarul General al Capitalei a susținut o declarație pe pagina sa de Facebook după ce Biroul Electoral Central l-a desemnat câștigător la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Capitalei pe Nicușor Dan.

Gabriela Firea, mesaj pentru Nicușor Dan după ce acesta a fost declarat de către BEC câștigătorul alegerilor pentru fotoliul de Primar al Capitalei

Gabriela Firea a făcut o ultimă declarație în calitate de Primar al Bucureștiului, fără a pomeni ceva despre viitorul său în politică.

”E ultima mea intervenție în calitate de Primar General, am ținut să am această ultimă intervenție. Prețuiesc fiecare vot și îl port în suflet și promit să nu dezamăgesc nicioadată.

Îmi doresc ca lucrurile din București să mergă mai departe. Ceea ce nu se poate demola, chiar dacă s-a încercat demolarea mea, sunt faptele, sunt proiectele. Nimeni nu poate demola spitalul Foișor, prima etapa a Pasajului Ciurel sau achiziția de autobuze moderne”, a anunțat Gabriela Firea.

Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului
Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului

Ce își dorește Gabriela Firea de la Nicușor Dan

Gabriela Firea a spus că își dorește ca Nicușor Dan să ducă la bun sfârșite cele începute de ea.

„Sper ca viitoarea echipă să ducă la bun sfârșit Spitalul Metropolitan, Pasajul Doamna Ghica, Prelungirea Ghencea, Park & Ride Pantelimon. În Consiliul General, majoritatea va fi asigurată de alianța de dreapta: PNL, USR și PLUS au mai mult de majoritate simplă”, a spus Gabriela Firea.

Ce își reproșează primarul Gabriela Firea

Pe de altă parte, Gabriea Firea spune că este mulțumită că nu a mai devenit primar al Bucureștiului încă un mandat. Aceasta spune că i-ar fi fost greu să mai facă ceva, pentru că nu ar fi avut susținere.

”Cu toată suferința de moment, e mai bine că se întâmplă așa. Dacă aș fi primit al doilea mandat de la bucureșteni, nu aș fi avut susținere în CGMB, proiectele ar fi fost imposibil de realizat. Nu am ce să-mi reproșez, decât poate că am vrut să fac prea multe dintr-odată.

Gabriela Firea spune că îi lasă lui Nicușor Dan banii necesari pentru derularea de proiecte

Las aici proiecte în valoare de un miliard de euro fonduri UE. Totul e asigurat, trebuie doar să fie trași acești bani. Este cinic ce au făcut cei de la guvernare, care au ținut în revizie CET-urile și nu au livrat apă la presiune normală, totul ca să îl ajute pe contracandidatul meu”, a mai declarat Gabriela Firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI