Ce s-a întâmplat după nunta fiului lui Silviu Prigoană. Este total inedit pentru România: „Cineva trebuia s-o facă și p-asta, nu?!” EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat după nunta fiului lui Silviu Prigoană. Este total inedit pentru România: „Cineva trebuia s-o facă și p-asta, nu?!” EXCLUSIV
Fiii lui Silviu Prigoană vor locui în România

Ce s-a întâmplat după nunta fiului lui Silviu Prigoană? Silviu Prigoană s-a ales cu două maramureșence pe post de nurori. El spune însă că aplică mereu regula de aur sau un secret de socru mare, am putea spune. Acesta este: „Totul funcționează normal dacă nu-ți bagi botul!”, ne-a mărturisit afaceristul în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ce s-a întâmplat după nunta fiului lui Silviu Prigoană, un socru mare cu un secret aparte

Afaceristul se declară mai nou un om foarte fericit. Mai ales după ce băieții săi cei mari, Honorius și Silvius Prigoană, l-au făcut deja socru mare. Ba, cel dintâi, de șase luni, i-a dăruit și un nepot, pe Arthur. „Era timpul să vină și un rege în neamul nostru!”, se amuză el pe această temă.

Însă ceea ce lumea nu știa până astăzi este un amănunt cu totul aparte: destinul i-a hărăzit lui Prigoană senior drept nurori două maramureșence, femei aprige prin vocație

„Ambele mele nurori sunt din Negrești-Oaș. Nu mi-am făcut niciun moment vreo grijă! Nici dileme nu am avut, ca alții socrii. Le-am cunoscut și mi-au plăcut imediat!

În plus, eu aplic regula de aur pe care o recomand mai tuturor, chiar dacă puțini o respectă în viața de zi cu zi: ‘Totul funcționează normal dacă nu-ți bagi botul!’”, ne-a declarat cu umorul său caracteristic Silviu Prigoană, în exclusivitate pentru impact.ro.

Nurorile nu au soacră mare

În opinia sa, cele două nurori, Corina, soția băiatului cel mare, Honorius Prigoană, și Georgiana, proaspăta soție a lui Silvius, au avut parte „și de ceva noroc”.

„Eu mi-am crescut băieții cei mari fără mama. Așa a fost să fie! Ca atare, în povestea asta asta nu există o soacră cu năframă care să le ia la ture.

Sunt foarte fericit de educația băieților mei și nu am nicio îndoială că se vor descurca foarte bine!”, ne-a mai spus el.

Silviu Prigoană și familia au reciclat după nuntă

Silviu Prigoană nu a ezitat să ne ofere câteva amănunte de la nunta recentă a fiului său cel mic, Silvius. Evenimentul a avut loc în ultimul weekend al lunii iunie, la București, într-un hotel de cinci stele.

„Nunta asta a fost diferită. În stil austriac, dacă vreți. Așa că nu mă întrebați dacă s-a furat mireasa, mirele sau tata-socru, că la aștia așa ceva nu s-a inventat.

De ce spun austriac? Fiindcă copiii au locuit o vreme bună în Austria, de unde au și venit mulți dintre prietenii lor sau dintre rudele lor.

Ca atare, vă pot spune că a fost mai degrabă o nuntă ecologică! La finele ei, ne-am îngrijit ca ambalajele de hârtie, carton, sticlă sau plastic să ajungă acolo unde trebuie pentru a fi refolosite. Cineva trebuia s-o facă și p-asta, nu?!”, se amuză iar de situație același Silviu Prigoană.

Fiii lui Silviu Prigoană vor locui în România

El spune că și nunta băiatului cel mare, de acum ceva timp, a fost una diferită, dar în stil american, fiindcă Honorius și Corina au trăit ani buni peste ocean.

„Sunt mai mult decât un socru mare fericit. Sunt un bunic fericit. De fapt, am ajuns să mi se spună tataie. Și știți ceva? Nu mă supăr deloc!”, a indicat fostul om de afaceri, dar și cunoscut ex-politician.

El susține că familiile băieților săi cei mari se vor stabili cel mai probabil în România, lucru care-l bucură foarte tare.

„Silvius și Georgiana au de schimbat actele în aceste ultime zile ale lui iunie, iar apoi vor pleca în luna de miere. Au ales să rezolve ultimele chichițe juridice mai întâi decât să stea să le tremure sufletul pe afară.

Apoi, cel mai probabil vor locui în România, spre bucuria mea!”, a conchis afaceristul pentru Impact.ro.