Ce s-a întâmplat după dezvăluirile despre prețul costumelor Biancăi Drăgușanu. Decizia radicală luată acum

Ce s-a întâmplat după dezvăluirile despre prețul costumelor Biancăi Drăgușanu. Decizia radicală luată acum
Ce s-a întâmplat după dezvăluirile despre prețul costumelor Biancăi Drăgușanu. Decizia radicală luată acum

„Sunt o femeie puternică, independentă, căreia nu i-a lipsit niciodată nimic”, declara Bianca Drăgușanu în urmă cu câteva luni. Banii îi vin din afacerea cu haine pe care o are de mulți ani, diferite proiecte de televiziune, ședințe foto, dar mai ales din colaborări. De altfel, nici dacă ar cădea cerul blondina nu s-ar opri din a mai promova unele produse sau vestimentații. De această dată, ar trebui să-și pună un semn de întrebare, căci situația în care este implicată îi pătează imaginea de divă.

Dezvăluirile despre prețul costumelor Biancăi Drăgușanu continuă

Bianca Drăgușanu câștigă mulți bani de pe urma activității sale din mediul online, în cauză Instagram. Vedeta are venituri fabuloase numai din postări pentru anumite branduri.

„Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 10.000 minim! Când vine Black Friday fac și 20.000. Iar eu trebuie să am întptdeauna instastory-uri. eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am. Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux”, a povestit vedeta la ”XNX” de la Antena 1.

De altfel, colaborările ei nu se opresc nici dacă brandul promovat ajunge pe buzele tuturor fiind implicat într-un scandal, cum ar fi cazul ”Plush Bio”. Blondina a continuat să posteze imagini în care se regăseau produsele acestei firme, chiar dacă mai multe fete desfigurate după tratamentele cosmetice au apelat la instanță pentru a scoate brandul de pe piață.

Își încalcă standardele pentru promovare

Acum, nu este vorba despre creme, ci despre vestimentațiile Biancăi. Cu certitudine vedeta poartă haine de ultimă oră, create de designeri de top, accesorii și pantofi care pot ajunge la prețul unei mașini de lux, dar, pentru promovare, își încalcă standardele.

Cel mai probabil fără a cunoaște unele aspecte despre ceea ce prezintă oamenilor pe Instagram, vedeta s-a pozat în niște costume de baie și rochii de vară de câțiva dolari, fabricate în China, și vândute la suprapreț. Contul cu pricina a dorit astfel să facă bișniță pe câțiva lei investiți, dar cu speranța că modelul va face toți banii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI