Ce s-a întâmplat după ce un bărbat din Iași s-a urcat pe stâlp şi a amenințat că se aruncă în gol. Acesta avea un cui bătut în frunte

Ce s-a întâmplat după ce un bărbat din Iași s-a urcat pe stâlp şi a amenințat că se aruncă în gol. Acesta avea un cui bătut în frunte
Ce s-a întâmplat după ce un bărbat din Iași s-a urcat pe un stâlp şi a amenințat că se aruncă în gol

Pompierii ieșeni au fost chemați astăzi pentru a interveni în cazul unui bărbat care s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și a amenințat că se aruncă în gol. Deocamdată, nu se cunosc cu exactitate motivele care stau în spatele deciziei luate de ieșean.

Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune

La fața locului au ajuns și negociatorii care încearcă să-l convingă pe bărbat să nu recurgă la un gest condamnabil. Reprezentanții ISU au declarat că au intervenit mai multe echipaje ale pompierilor, alături de un echipaj de prim ajutor. Bărbatul care vrea să se arunce în gol se află la o altitudine de 30 de metri.

Intervenție pentru asigurare măsuri specifice într-o tentativă de suicid. Vorbim despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani care amenință că se aruncă în gol de la o înălțime de aproximativ 30 de metri. Bărbatul se află pe un stâlp de înaltă tensiune din municipiul Iași, Calea Chișinăului. La fața locului intervin 4 echipaje de intervenție dintre care unul de intervenție și salvare de la înălțime cu o pernă pneumatică de salvare. La fața locului mai intervine și un echipaj medical EPA-SMURD. au explicat cei de la ISU Iași.

Bărbatul avea un cui bătut în frunte

Într-un final, bărbatul a fost convins de pompieri să coboare de pe stâlp. Acesta are 30 de ani și se numește Ionuț Postolache. Reprezentanții ISJ Iași au spus că incidentul a fost declarat printr-un apel la numărul unic de urgență. Oamenii legii l-au convins să coboare și l-au transportat la spital pentru un control de specialitate.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu este medic coordonator UPU-SMURD Iași. Aceasta a menționat că bărbatul de 30 de ani care s-a urcat pe stâlpul de înaltă tensiune și a amenințat că se sinucide avea un cui bătut în frunte.

În zona EGros de pe Calea Chişinăului, municipiul Iași, un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune. La faţa locului au fost trimişi pompierii cu scara şi cu pernă dar şi un Echipaj de Prim Ajutor (EPA) și un negociator. Bărbatul avea un cui în frunte iar după ce a fost convins să coboare a fost dirijat la Neurochirurgie. a menţionat prof. dr. Diana Cimpoeșu. medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Sursă foto: BZI