Incident cumplit în județul Olt, după ce o femeie a fost tăiată, în stradă, cu o lamă de ras. A fost găsită a doua zi dimineaţa, cu gâtul secţionat

Incident cumplit în județul Olt, după ce o femeie a fost tăiată, în stradă, cu o lamă de ras. A fost găsită a doua zi dimineaţa, cu gâtul secţionat
Incident cumplit în județul Olt, după ce o femeie a fost tăiată, în stradă, cu o lamă de ras

În noaptea de 4-5 iulie, un incident deosebit de violent a avut loc pe o stradă din orașul Balș, județul Olt. O femeie a fost găsită a doua de dimineață cu gâtul secționat. Aceasta ar fi fost tăiată cu o lamă de ras.

Femeie tăiata în stradă cu lama

Femeia în vârstă de 35 de ani a fost găsită luni dimineață, cu gâtul secționat, în zona unui supermarket din orașul Balș. La fața locului au fost chemate echipajele de prim ajutor. O ambulanță a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Viața victimei a fost salvată, însă va avea nevoie de foarte mult timp pentru a se recupera.

În cursul zilei de luni, 5 iulie, oamenii legii au reținut un bărbat în vârstă de 41 de ani. Acesta este acuzat că i-a secționat gâtului femeii cu o lamă. Conform unor anumitor surse, motivul fiind un furt pe care femeia l-ar fi comis. Victima este o persoană fără adăpost.

„În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 05.07.2021, în timp ce se aflau pe trotuarul străzii Nicolae Bălcescu din oraşul Balş, jud. Olt, persoanei vătămate Ş.P. în vârstă de 35 ani, din aceeaşi localitate, i-a fost secţionat gâtul cu o lamă, de către inc. C.V., mobilul fiind reprezentat de faptul că acesta o acuzase că îi sustrăsese în prealabil suma de 400 de lei, precum şi un telefon mobil.

Bărbatul nu vrea să recunoască fapta

Potrivit procurorilor parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, persoana vătămată prezintă leziuni traumatice care au fost produse în noaptea dintre duminică și luni, 4 – 5 iulie, prin lovire cu sau de un corp dur și lovire cu un corp tăietor. Anchetatorii fac cercetări în dosarul de tentativă de omor.

„În cauză a fost efectuată şi o percheziţie domiciliară la imobilul unde locuieşte efectiv inc. C.V., situat pe raza or. Balş, jud.Olt, ocazie cu care a fost identificată o jumătate de lamă de ras, impregnată cu substanţă brun roşcată cu aspect de sânge, ce a fost ridicată pentru cercetări. Fiind audiat în prezenţa apărătorului din oficiu, inculpatul C.V. nu a recunoscut săvârşirea infracţiunii reţinute în sarcina sa.“, au mai menţionat procurorii.

În urma rănilor suferite, femeia are nevoie de 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale. Leziunile produse i-au pus viața în pericol. Agresorul a fost dus în fața judecătorilor de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.