Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Ce se întâmplă între cei doi, dezvăluiri de ultimă oră

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Ce se întâmplă între cei doi, dezvăluiri de ultimă oră
Mesajele dintre Anamaria Prodan si Reghe, facute publice

Răsturnare de situație în cazul cuplului format de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce recent, cei doi și-au reînnoit jurămintele. Se pare că cei doi divorțează.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

După mai bine de 15 ani de mariaj, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să meargă pe drumuri diferite, potrivit Spynews.ro.

La ora actuală, se pare că celebra impresară și una dintre cele mai bogate femei din România ar fi decis să divorțeze de soțul ei. Iar în curând, cel mai probabil vor ieși la iveală informații despre ce anume a dus la această situație, având în vedere că cei doi s-au afișat mereu ca un cuplu fericit și iubitor.

Cei doi își reînnoiseră recent jurămintele

Amintim că în urmă cu două săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împlini 15 ani de mariaj, iar cei doi și-au reînnoit jurămintele, spunând ”DA” pentru a doua oară la ofițerul stării civile.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, nota atunci Anamaria Prodan pe Instagram.

De amintit este și faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în data de 14 iunie a anului 2008, în Las Vegas, iar pe data de 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, în Germania.

Cei doi s-au cunoscut cu foarte mulți ani în urmă, au avut o relație, dar ulterior s-au despărțit și fiecare s-a căsătorit cu altcineva. Cu toate acestea, povestea lor de iubire a dăinuit iar, după mai mulți ani, au ajuns împreună în fața altarului.

De altfel, în presă au tot existat zvonuri conform cărora căsnicia lor ar fi împas, dar Anamaria Prodan a tot negat aceste zvonuri, de-a lungul timpului.

Anamaria Prodan s-a născut la data de 17 decembrie 1972. Ea este o impresară de fotbal, realizatoare TV și fotomodel. Anamaria Prodan a activat ca președinte de club la CS Buftea în perioada când echipa juca în Liga a II-a, apoi la FC Snagov, președinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga I la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI