Cum a spulberat Anamaria Prodan orice zvon al divorțului de Reghecampf. A făcut-o fix azi

Cum a spulberat Anamaria Prodan orice zvon al divorțului de Reghecampf. A făcut-o fix azi
Ce decizie au luat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Nu se mai poate discuta de divorț!

Multă lume s-a întrebat dacă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în pragul divorțului. În timp ce zvonurile au curs, cei doi au decis să nu bage în seamă gurile rele. Chiar astăzi impresara a spulberat orice speculație despre despărțire, demonstrând că ea și partenerul ei sunt mai apropiați ca oricând!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, extrem de îndrăgostiți. Cum au spulberat orice zvon al divorțului

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își uneau destinele pe 14 iunie 2008, chiar în Las Vegas. La momentul respectiv, aceștia se asigurau că au parte de tot ce își doresc, așa că evenimentul a fost unul demn de Hollywood. Pentru că nu a fost destul, aceștia au mai organizat la trei ani distanță și o petrecere secretă la un restaurant de lux din Snagov, unde ea și Reghecampf și-au sărbătorit dragostea alături de cei dragi.

În ultima perioadă, impresara s-a confruntat cu foarte multe zvonuri ce au legătură cu relația dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Iată că Anamaria Prodan a decis să pună punct și să spulbere orice zvon! Cei doi și-au reînnoit jurămintele chiar astăzi într-o locație extrem de frumoasă, potrivit Spynews.

Impresara și partenerul ei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și au vrut să demonstreze că formează un cuplu de invidiat. Aceștia au mers la biserica din Snagov și au avut parte de un moment cu totul emoționant. Bineînțeles, pentru acest eveniment spectaculos, Anamaria Pordan și Laurențiu Reghecampf s-au gătit și au surprins pe toată lumea prin ținutele de lux.

Cum a fost surprinsă Ana Maria Prodan. Impresara a trecut prin clipe emoționante

Impresara a optat pentru o rochie neagră, ce i-a pus în evidență silueta perfectă și formele apetisante. Ca de fiecare dată, vedeta s-a coafat și s-a aranjat pentru a dezvălui că are grijă de fiecare detaliu. La ținuta superbă a asorat și un buchet de bujori albi, dar nici soțul ei nu a scăpat neobservat. În imaginile surprinse de paparazzi publicației menționate mai sus, Laurențiu Reghecampf a ales să poarte un costum foarte elegant.

Se pare că cei doi sunt mai apropiați ca oricând, așa că un divorț iese din discuție! Chiar dacă anul acesta s-a zvonit că frumoasa blondină și Laurențiu Reghecampf sunt gata să își spună adio, impresara a negat în trecut orice fel de zvon cu privire la despărțirea de partenerul său. Iată că evenimentul de astăzi demonstrează că acest cuplu faimos este la fel de solid, pe cât de admirat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI