Prințul William, mesaj emoționant după moartea bunicului său. Ce a transmis acum

Prințul William, mesaj emoționant după moartea bunicului său. Ce a transmis acum
Prințul William, omagiu pentru bunicul său

Prințul William a venit cu un mesaj după moartea bunicului său. Fiul prințului Charles i-a adus un omagiu soțului Reginei Elisabeta care s-a stins din viață în cursul zilei de vineri, 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani.

Mesajul prințului William. Ce spune acesta despre regretatul său bunic?

Marea Britanie poartă doliu după ce în cursul zilei de vineri s-a făcut anunțul oficial că prințul Philip s-a stins din viață. Soțul Reginei Elisabeta a murit în cursul zilei de vineri, 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani, iar acum rudele și cetățenii încă își poartă cele mai frumoase cuvinte pentru a-l descrie pe acesta.

Iată că a venit și mult așteptatul mesaj din partea unuia dintre nepoți. ”Bunicul meu a fost un om extraordinar şi parte a unei generaţii extraordinare”, a transmis ducele de Cambridge, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, potrivit News.

„Centenarul vieţii bunicului meu a fost definit de serviciu – în slujba ţării sale şi Commonwealth-ului, soţiei lui şi reginei şi familiei noastre”, a transmis prinţul William în mesajul care a fost postat și pe pagina oficială de instagram.

„Mă simt foarte norocos să am nu doar exemplul lui care m-a ghidat, ci şi prezenţa lui mult în viaţa mea de adult – ambele, în vremuri bune şi în cele mai grele zile. Voi fi mereu recunoscător că soţia mea a avut atâţia ani să îl cunoască pe bunicul meu şi pentru bunătatea pe care el i-a arătat-o. Nu voi lua de-a gata amintirile speciale pe care copiii mei le vor avea întotdeauna cu străbunicul lor venind să îi ia cu trăsura şi că au văzut ei înşişi simţul lui contagios de aventură, precum şi simţul umorului”
Prințul William, duce de Cambridge

Prințul Harry intenționează să participe la slujba de înmormântare

În mesaj se mai arată că prințul Philip a fost un om extraordinar și face parte dintr-o generație impresionantă, iar ducii de Cambridge vor continua să facă ceea ce el și-ar fi dorit și să sprijine astfel Regina în anii ce vor veni când aceasta nu va mai avea suportul regretatului soț. Fratele prințului Harry a mărturisit că îi va lipsi bunicul său, dar știe că el ar fi vrut ca nimic să nu-i țină din loc și să continue munca.

Slujba de înmormântare a prințului Philip va avea loc pe data de 17 aprilie, conform anunțului venit oficial din partea Palatului Buckingham, iar prințul Harry intenționează să revină acasă și să participe. Amintim că soțul Reginei a fost externat pe data de 16 martie, la o lună după ce fusese spitalizat la Londra pentru tratarea unei infecții. Căsătoria acestuia cu suravana Marii Britanii a fost cel mai lung mariaj al unui suveran britanic. Concret, cei doi se cunoșteau de 89 de ani și au fost căsătoriți 73 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI