Ce s-a întâmplat, de fapt, între George Burcea și Viviana Sposub. Dezvăluirea surpriză din interior

Ce s-a întâmplat, de fapt, între George Burcea și Viviana Sposub. Dezvăluirea surpriză din interior
George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Fostul soț al Andreei Bălan a făcut noi dezvăluiri despre relația sa cu iubita lui. Totodată, actorul a scos la iveală și niște detalii despre fosta sa căsnicie sa cu îndrăgita blondină.

Cum s-a cunoscut George Burcea cu Viviana Sposub

După despărțirea de Andreea Bălan, actorul a cunoscut-o pe actuala sa iubită, pe platourile de filmare a emisiunii ” Ferma”. Burcea a povestit despre momentul în care s-a cunoscut cu Viviana și a precizat ca până la acele filmări nu o mai văzuse niciodată pe frumoasa brunetă.

Actorul a ținut să sublinieze faptul că totul a decurs natural între cei doi și a subliniat faptul că nu a fost vorba de vreo atracție sexuală, după cum declara artistul, conform viva.ro

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…), a spus George Burcea în cadrul emisiunii Ferma.

Actorul își dorește să ajungă departe în compatiția TV

Deși, recunoaște că îi lipsește iubita, Burcea declarat că totuși și-ar dori să ajungă cât mai departe în această competiție. Fostul soț al Andreei Bălan a avut multe cuvinte de apreciere la adresa iubitei sale actuale, față de care se pare ca, nutrește multe sentimente și pe care o admiră, după cum declara actorul.

Pentru mine, Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine, mai ales privind de cum a venit ea în «Fermă», cum am văzut-o eu pentru prima oară – Viviana pe care nu o cunoșteam, atunci o văzusem pentru prima oară în viața mea, cum am văzut-o în primul episod și cum am lăsat-o eu, după opt episoade. Mie mi se pare și susțin în continuare această teorie: că este mai puternică, mai învingătoare, este mai luptătoare, are mai multă energie și are mai multă încredere în ea„, a mai spus George Burcea.

George Burcea a făcut aluzie la relația sa cu Andreea Balan?

George Burcea a mai spus că suportul partenerului este foarte important într-o relație. Având în vedere despărțirea sa cu scântei de fosta sa soție Andreea Bălan, s-ar putea înțelege din vorbele lui, că făcea aluzie tocmai la fosta sa relație de cășnicie.DE altfel, actorul a declarat ca vorbește chiar din proprie experiență.

„Pentru că este foarte important ca partenerului să-i oferi încredere indiferent: dacă face un lucru bun sau mai puțin bun! Cred că asta înseamnă un parteneriat foarte bun, să-i oferi, de fapt, o susținere, să-i oferi partenerului susținere indiferent de ceea ce face, pentru că, dacă-l calci în picioare, să știi că nu va face nimic altceva! Și aici, vă spun din proprie experiență, nu va face nimic altceva decât să se închidă în el și să dorească să fugă, să se ascundă, să alerge. În momentul în care tu susții partenerul și în momentul în care partenerii se susțin între ei, să știi că atunci, conexiunea devine mult mai bună, energia devine una mai bună și dragostea să știi că înflorește’, a mai spus George Burcea, conform sursei.

Ce spune Viviana Sposub despre relația ei cu George Burcea?

Viviana Sposub a făcut și ea declarații legate de actuala sa relație cu actorul, iar conform interviului acordat pentru Viva, frumoasa brunetă are mare încredere în partenerul său despre care a avut numai cuvinte de laudă.

„George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției’,a spus Viviana în interviul acordat sursei precizate.

George Burcea și Viviana Sposub, cu siguranță trăiesc o frumosă poveste de dragoste. Cuvintele Vivianei la adresa iubitului ei nu s-au oprit aici. Ea susține că George o surprinde plăcut de fiecare dată, fiind priceput la toate, pe lângă faptul ca este și un tip foarte sexy.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI