Ce s-a întâmplat, de fapt, când Culiță Sterp s-a rătăcit în junglă la Survivor: ‘Am băut apă din balta crabilor’

Ce s-a întâmplat, de fapt, când Culiță Sterp s-a rătăcit în junglă la Survivor: ‘Am băut apă din balta crabilor’
Ce s-a intamplat, de fapt, cand Culita Sterp s-a ratacit in jungla la Survivor

Clipe de coșmar pentru Culiță Sterp la Survivor România. Prin ce sperietură a trecut artistul când s-a rătăcit în jungla dominicană. Colegii de echipă și Paza de Coastă l-au căutat ore în șir, dar nu au dat de el. Ce a pățit Faimosul în inima pădurii te va înfiora.

Ce s-a întâmplat când Culiță Sterp s-a rătăcit în junglă la Survivor

Ediția de joi, 22 aprilie, a fost una plină de surprize pentru fanii de la Survivor România. Jador a fost cel care a părăsit competiția din Republica Dominicană.

Anunțul făcut de prezentatorul emisiunii a venit ca o bombă, din moment ce fanii Faimoșilor se așteptau ca următorul concurent eliminat să fie ori Culiță Sterp ori Sebastian Chitoșcă, fiind cei care au încălcat regulamentul emisiunii, după cum a spus Daniel Pavel.

Culiță Sterp a speriat pe toată lumea din tabăra Faimoșilor după ce a dispărut din camp, fără a da niciun semn de viață. Coechipierii săi, poliția locală și Paza de Coastă au plecat în căutarea artistului, temându-se pentru siguranța sa.

Daniel Pavel: Culiță, ai depășit perimetrul permis, ai creat îngrijorare, ți-ai pus viața în pericol.

Culiță Sterp: Așa e, am depășit perimetrul insulei, m-am îndepărtat cam mult. Nu este o perioadă ok pentru mine, am patru luni de când nu sunt alături de viitoarea mea soție. Mă simt vinovat că știu că este singură și însărcinată. Am vrut să stau puțin singur, dar m-am dus cam departe și nu am mai știut drumul înapoi.

Am străbătut jungla și am intrat în apă. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta. Îmi cer scuze. Mi-au spus și colegii că m-au căutat toată ziua, i-am pus pe drumuri și pe ei și pe cei de la poliția de coastă.

Ce a făcut Culiță Sterp când s-a rătăcit în junglă, pentru a putea supraviețui

Peripețiile prin care a trecut Culiță sunt demne de un scenariu de film. S-a cățărat prin copaci și a băut apa din gropile în care se ascundeau crabii, pentru a putea supraviețui junglei de la Survivor.

Eu nu am probleme cu condițiile grele, am crescut la munte. Mi-era foame și sete, așa că am băut apă de la bălțile de crabi, m-a ajutat foarte mult, pentru că mi-a fost foarte sete.

Am avut niște aventuri, m-am urcat în copac. Îmi era foame. A fost ciudat, m-am simțit ca Gulliver în Țara Piticilor. Nu vedeam nimic, m-am urcat în copac să aud marea de undeva, să aud valurile. La un moment dat am auzit un motor de barcă și asta m-a ajutat să ajung la malul mării și de acolo a fost ușor.”, a spus Culiță Sterp la Consiliul de urgență de la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI