22 apr. 2021 | 23:49

Ce s-a întâmplat, de fapt, când Culiță Sterp s-a rătăcit în junglă la Survivor: ‘Am băut apă din balta crabilor’

Monden
Ce s-a întâmplat, de fapt, când Culiță Sterp s-a rătăcit în junglă la Survivor: 'Am băut apă din balta crabilor'
Ce s-a intamplat, de fapt, cand Culita Sterp s-a ratacit in jungla la Survivor

Clipe de coșmar pentru Culiță Sterp la Survivor România. Prin ce sperietură a trecut artistul când s-a rătăcit în jungla dominicană. Colegii de echipă și Paza de Coastă l-au căutat ore în șir, dar nu au dat de el. Ce a pățit Faimosul în inima pădurii te va înfiora.

Ce s-a întâmplat când Culiță Sterp s-a rătăcit în junglă la Survivor

Ediția de joi, 22 aprilie, a fost una plină de surprize pentru fanii de la Survivor România. Jador a fost cel care a părăsit competiția din Republica Dominicană.

Anunțul făcut de prezentatorul emisiunii a venit ca o bombă, din moment ce fanii Faimoșilor se așteptau ca următorul concurent eliminat să fie ori Culiță Sterp ori Sebastian Chitoșcă, fiind cei care au încălcat regulamentul emisiunii, după cum a spus Daniel Pavel.

Culiță Sterp a speriat pe toată lumea din tabăra Faimoșilor după ce a dispărut din camp, fără a da niciun semn de viață. Coechipierii săi, poliția locală și Paza de Coastă au plecat în căutarea artistului, temându-se pentru siguranța sa.

Daniel Pavel: Culiță, ai depășit perimetrul permis, ai creat îngrijorare, ți-ai pus viața în pericol.

Culiță Sterp: Așa e, am depășit perimetrul insulei, m-am îndepărtat cam mult. Nu este o perioadă ok pentru mine, am patru luni de când nu sunt alături de viitoarea mea soție. Mă simt vinovat că știu că este singură și însărcinată. Am vrut să stau puțin singur, dar m-am dus cam departe și nu am mai știut drumul înapoi.

Am străbătut jungla și am intrat în apă. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta. Îmi cer scuze. Mi-au spus și colegii că m-au căutat toată ziua, i-am pus pe drumuri și pe ei și pe cei de la poliția de coastă.

Ce a făcut Culiță Sterp când s-a rătăcit în junglă, pentru a putea supraviețui

Peripețiile prin care a trecut Culiță sunt demne de un scenariu de film. S-a cățărat prin copaci și a băut apa din gropile în care se ascundeau crabii, pentru a putea supraviețui junglei de la Survivor.

Eu nu am probleme cu condițiile grele, am crescut la munte. Mi-era foame și sete, așa că am băut apă de la bălțile de crabi, m-a ajutat foarte mult, pentru că mi-a fost foarte sete.

Am avut niște aventuri, m-am urcat în copac. Îmi era foame. A fost ciudat, m-am simțit ca Gulliver în Țara Piticilor. Nu vedeam nimic, m-am urcat în copac să aud marea de undeva, să aud valurile. La un moment dat am auzit un motor de barcă și asta m-a ajutat să ajung la malul mării și de acolo a fost ușor.”, a spus Culiță Sterp la Consiliul de urgență de la Survivor România.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro