Ce s-a întâmplat cu fiul lui Axinte la întoarcerea din America. Artistul a fost șocat și el

Ce s-a întâmplat cu fiul lui Axinte la întoarcerea din America. Artistul a fost șocat și el
Ce s-a intamplat cu fiul lui Axinte la intoarcerea din America. Artistul a fost socat si el

Celebrul Axinte a  vorbit despre viața de familie, afirmând că este extrem de recunoscător pentru faptul că are un băiat. Eduard are 14 ani, iar mama lui a făcut tratamente mulți ani de zile până să poată rămâne însărcinată.

Ce s-a întâmplat cu fiul lui Axinte la întoarcerea din America

Axinte a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars despre familia lui, spunând că este foarte mândru de Eduard. Băiatul este pasionat de baschet și familia lui este extrem de încântată după ce acesta a crescut câțiva centimetri în plus.

„Îmi place ceea ce fac. Nu pot să mă las. Am 52 de ani, dar mă simt ca la 25. Soția mă menține, copilul, familia. Soția face și ea 44 de ani, băiatul 14 ani. Eduard e cu școala online, poate acum scăpăm să se ducă la școală, că mi-a spus că îi e dor de colegi.

L-am dat la baschet și mai merge la cantonament. S-a înălțat, că a fost plecat în America trei luni, când m-am întors avea 9 centimetri plus. Începuse cu fotbalul, dar nu era… I-am luat și o chitară, dar e plină de praf. Nu vrea. Își las pe el să-și facă de matematica lui și de școală, pentru că face bine ceea ce face”, a spus Axinte la Antena Stars.

Axinte a spus care este secretul unei relații de 20 de ani

Eduard s-a înălțat cu 9 centimetri în trei luni de stat în America. Axinte povestește că băiatul lui a venit pe lume după șase ani în care soția lui, Carmen, a făcut tratamente.

„A fost un copil dorit, îți dai seama, după 6 ani… Nu știam de asta cu două linii (n.r. – despre testul de sarcină). A venit după ani de tratament. Acum nu știu dacă mi-aș mai fi dorit, că Eduard spune: „tati, să nu mai faceți niciunul, că vreau ca averea să-mi rămână mie”, a continuat artistul.

El se înțelege foarte bine cu familia lui, iar soția sa îl înțelege mereu. Spune că secretul relației lor de 20 de ani este iubirea și înțelegerea.

„Secretul relației noastre? De 20 ani suntem împreună, ne iubim, avem o familie frumoasă, mă înțelege și cu plecările mele, pentru că fac cam vreo sută de mii de kilometri pe an mai mult cu mașina cu șoferul, decât cu Carmen, dar am timp și de familie.

N-au apărut până acum probleme, chiar nu ne-am certat niciodată. Doamne ajută să nu fie și dacă nu s-a întâmplat până acum, nu cred că mai e cazul. Amândoi lăsăm de la noi. Și ea dacă vede nervos, supărat, normal că lasă și eu la fel. Ea nu prea se enervează”, a adăugat Axinte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI