Ce s-a întâmplat cu cele două apartamente, de peste 150.000 de euro cumpărate de Andreea Antonescu. ”Nu locuiesc acolo” EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat cu cele două apartamente, de peste 150.000 de euro cumpărate de Andreea Antonescu. ”Nu locuiesc acolo” EXCLUSIV
Vedeta face declaratii

În timp ce fosta sa colegă de trupă, Andreea Bălan, a rămas cu banii dați și fără apartamentul pentru care plătise 90.000 de euro, Andreea Antonescu spune că le păstrează pentru fiica sa.

Ce are de gând să facă Andreea Antonescu cu cele două apartamente

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, cele două componente ale trupei Andre, ce făceau furori în urmă cu ceva ani, își investeau o parte dintre câștigurile lor într-un proiect de apartamente ce urmau să le primească atunci când ar fi fost finisate. Mai mult, cele două ar fi devenit și vecine, așa cum și-ar fi dorit.

Doar că Andreea Bălan nu a primit nici acum cheile casei și nu mai are nicio șansă să-și recupereze măcar o parte din cei 90.000 de euro investiți, în timp ce Andreea Antonescu este nu doar proprietară cu acte, ci a și intrat în posesia celor două apartamente, unul pentru ea, altul pentru fratele său.

Apartamentele sunt nelocuite

Anii au trecut însă, și nici Andreea Antonescu nu s-a mutat în respectivul apartament din zona Doamna Ghica. Artista spune însă că încă mai are cele două apartamente achiziționate în anul 2014.

”Apartamentele mele erau în blocul care s-a finisat. Era aproape finalizat când le-am cumpărat. De aceea le-am primit. Nu locuiesc însă acolo, dar le am pe ambele.

Sunt goale, nu stă nimeni acolo, încă nu le-am închiriat”, a declarat aceasta pentru impact.ro.

Artista nu a ascuns însă faptul că acestea sunt binevenite și că-i vor rămân fiicei sale.

Concerte amânate

Cum însă Andreea are ca principale venituri onorariile din concerte, iar acestea au început deja a fi iar amânate sau chiar anulate, din cauza pandemiei, cele două apartamente ar putea deveni însă o altă sursă care să-i acopere pierderile suferite.

”Concertele au început deja iar să se amâne. Mai ales cele din cluburi. Altceva, în afară de acestea și contractele de imagine pe care le am, eu nu mai fac”, ne-a mai spus aceasta.

Cât despre o nouă emisiune tv, la care să participe, după ”Survivor” și ”Splash! Vedete la apă”, artista a spus că nu mai are vreun alt angajament.

La tv deocamdată nu, nu mai am nicun contract. Au fost suficiente emisiunile la care am participat, e timpul pentru o pauză”, a adăugat aceasta.

Andreea nu disperă însă și spune că acum va avea timp mai mult să stea cu fiica sa, Sienna, care este elevă la o școală din Galați.

Rămâne căsătorită în acte

La finele anului 2019, Andreea anunța că divorțează de Traian Spak, tatăl copilului său. Motivul invocat îl constituie distanța, dat fiind faptul că soțul său s-a mutat în America, unde are propria-i afacere, iar artista a decis să trăiască în România, pentru a-și relansa cariera profesională.

În acte însă, și-n acest moment, cei doi sunt încă soț și soție, din anul 2011, când s-au căsătorit civil, dar între ei nu mai există cale de a-și relua căsnicia.

”Nu am divorțat încă. În America nu am mai ajuns, din cauza proiectelor pe care le-am avut”, a completat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI