Ce s-a întâmplat cu actrița care a provocat accidentul de pe centura Iașului. Prietena ei, care se afla pe scaunul din dreapta, este în stare critică

Ce s-a întâmplat cu actrița care a provocat accidentul de pe centura Iașului. Prietena ei, care se afla pe scaunul din dreapta, este în stare critică
Ce s-a întâmplat cu actrița care a provocat accidentul de pe centura Iașului

Actrița care a provocat accidentul rutier de pe Șoseaua de Centură a Iașului în urmă cu câteva săptămâni a fost externată. Din păcate, prietena sa, cea care se afla pe scaunul din dreapta, a fost transportă, în stare critică, la Spitalul „Sfântul Spiridon” către Neurochirurgie.

Actrița care a provocat accidentul a fost externată

După numeroase zile de îngrijiri medicale, tânăra actriță a fost externată. În spital a rămas prietena ei, cea care se afla pe locul din dreapta în momentul accidentului. Loredana Bran se roagă ca prietena ei să scape cu viață. Cu toate acestea, medicii un îi dau șanse foarte mari de supraviețuire.

În urma impactului, Olga, o tânără din Republica Moldova, a suferit un traumatism cranio-cerebral sever. La doar câteva zile după ce a ajuns în spital, a suferit un accident vascular cerebral. De aici, starea s-a a continuat să se agraveze. Olga a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie. Medicii depun eforturi pentru a o salva, însă tânăra este în stare gravă.

„Tânăra, pasager în dreapta, a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie, în stare gravă. Activitatea ei cerebrală este afectată. În continuare rămâne pe ATI”, au precizat medicii din Iași.

Cum s-a petrecut tragedia

Accidentul cumplit a avut loc pe 3 iunie. Într-o seară, actrița Loredana Bran a intrat pe Șoseaua de Centură a Iașului. Era în mașină împreuna cu Olga, cea mai bună prietenă a sa. Carosabilul era umed, iar Loredana a pierdut controlul volanului și a derapat. Mașina celor două a fost izbită de un BMW care circula regulamentar din sens opus.

Impactul a fost unul foarte puternic, cele două tinere fiind aproape strivite. Olga se afla pe scaunul din dreapta, unde a avut loc și coliziunea, fiind cea mai afectată. Aceasta și-a pierdut cunoștința în urma unui accident cranio-cerebral sever. Martorii spun că Loredana a condus iresponsabil până la producerea accidentului.

„Mergea cu viteză, ne-a depășit și tot s-a dus. Noi veneam din spate când am găsit mașina răsturnată. Fata din dreapta era rău de tot, nici nu putea să respire…”, a spus unul dintre martori.

Tinerele au suferit mai multe leziuni și din cauza faptului că airbag-urile mașinii în care se aflau nu s-au deschis. De asemenea, se pare că cele două nu purtau centuri de siguranță. Polițiștii din Iași au deschis în acest caz un dosar penal și fac verificări în continuare.

Sursă foto: BZI

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI