Ce s-a ales de amanta din Gorj, umilită de soția care a prins-o în mașină cu soțul ei

Ce s-a ales de amanta din Gorj, umilită de soția care a prins-o în mașină cu soțul ei

Imaginile cu femeia umilită de soția unui bărbat, fiind prinsă în ipostaza de amantă, au făcut înconjurul țării. Momentele aveau loc în Gorj, în urmă cu aproape două luni și au devenit virale, odată ce au fost publicate pe un cont de YouTube. A fost vorba despre „demascarea” unei amante, prinsă în fapt, de către o soție furioasă, venită să se răzbune pe bărbatul infidel și cea pe căreia i-a dat o lecție dură de viață. Filmulețul a strâns câteva zeci de mii de vizualizări, iar ulterior internauții și-au dat cu părerea și despre identitatea protagoniștilor.

Ce s-a ales de amanta din Gorj, umilită de soția care a prins-o în mașina cu soțul ei

La câteva luni de la publicarea imaginilor care au făcut-o pe femeia respectivă să ajungă în culmea disperării, când s-a văzut cu hainele luate de soția furioasă, care nu dorea să i le mai înapoieze, s-a aflat și ce s-a ales de acesteia. Se pare că bărbatul care a fost prins alături de amanta lui în fapt, a ales-o în cele din urmă pe aceasta și nu s-a mai întors în căminul conjugal. De asemenea, cea care a realizat filmulețul incendiar de câteva minute, a fost părăsită de soț și acest lucru nu îi va mira pe mulți, mai ales la o astfel de umilință îndurată de bărbat, care s-a trezit peste noapte că e și „vedetă” în mediul online.

În imaginile surprinse cu ajutorul unui smartphone și care au fost cenzurate, din motive evidente, bărbatul și-a păstrat totuși calmul și la final și-a umilit soția, la rândul lui. Mai mult, femeia a refuzat să îi dea înapoi hainele amantei, prinsă în fapt într-o mașină, alături de bărbatul din Gorj.

„Nu pot publica video dacă nu este cenzurat! Oricum bărbatul s-a despărțit de soția lui. A plecat cu amanta oricum voia să se despartă, părerea mea trebuia să pună punct relației și nu să o înșele!”, a transmis cel care a făcut publice imaginile controversate pe YouTube, într-un comentariu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI