Cine este amanta din Gorj, care a fost filmată de soția bărbatului cu care a fost prinsă. Umilință de neimaginat

Cine este amanta din Gorj, care a fost filmată de soția bărbatului cu care a fost prinsă. Umilință de neimaginat
Soția și-a surprins bărbatul cu amanta în mașină, în județul Gorj

O filmare de aproximativ 4 minute a făcut, sâmbătă, înconjurul României. O femeie și-a surprins soțul în mașină cu amanta, pe care a lăsat-o fără haine, cerându-i să plece așa acasă. Pe toată durata înregistrării, bărbatul a rămas foarte calm, însă la final și-a umilit soția așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat.

Cine este amanta dezbrăcată din mașină

Soția pare că își urmărea de mult timp soțul, pe care îl bănuia că are o aventură. Într-un final, când a reușit să îi prindă ”în fapt”, aceasta i-a și filmat pentru a-i arăta înregistrarea soțului femeii adulterine… și nu numai.

Din spusele celor care au văzut filmarea pe diverse site-uri locale, se pare că femeia ar fi asistentă la spitalul din apropierea locului unde a fost înregistrată întreaga scenă. Mai mult, aceasta ar fi și căsătorită, iar întâmplarea pe care o știe acum toată lumea nu va pica bine nimănui, nici colegilor din spital și cu atât mai puțin soțului înșelat.

Amanta pare să lucreze la spitalul din Motru
Amanta pare să lucreze la spitalul din Motru

Nevasta, umilită de soțul care o înșela

La finalul înregistrării, tot nevasta pare să iasă cea mai ”șifonată”. Bărbatul a plecat cu amanta pe locul din dreapta al mașinii sale, iar femeia a rămas în drum, strigându-și indignarea.

Inițial, nevasta din Gorj a vrut să o ducă pe rivala sa la soț acasă exact așa cum o găsise: fără hainele pe care i le luase. Dar după ce discuțiile au degenerat, femeia i-a dat hainele amantei, la insistențele soțului, crezându-l pe cuvânt că după asta vor discuta toți trei. Din păcate pentru ea, acesta a plecat ca din pușcă, imediat ce și-a văzut scopul atins.

Rămâne de văzut acum ce se va întâmpla între cei doi soți din Baia de Aramă. ”Aici se termină totul!”, i-a spus bărbatul soției sale, imediat după ce a demarat în trombă. Întreaga scenă, aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI