Ce ritual are Andra înainte de un concert. Se închide într-o cameră şi nu mai intră cu nimeni în contact EXCLUSIV

Ce ritual are Andra înainte de un concert. Se închide într-o cameră şi nu mai intră cu nimeni în contact EXCLUSIV
Ce obiceiuri are Andra înainte de orice concert?

Andra, una dintre cele mai bune voci de la noi din țară, este totodată și o profesionistă în tot ceea ce face. Perfecționistă din fire, artista are în primul rând grijă de vocea sa, pe care obișnuiește să și-o menajeze înaintea fiecărui concert mare pe care-l susține. Atunci când show-urile sale au loc în capitală, dat fiind faptul că e mamă a doi copii, care n-ar înțelege de ce ea evită să le vorbească, jurata de la „Românii au talent” preferă să se retragă la un hotel, pentru a avea liniște și a face pauză vocală.

Ce face Andra înainte de orice concert: care este ritualul artistei?

În timp ce în țară nu a anunțat încă vreun concert major, de genul celui de la Sala Palatului, preferând evenimentele private sau zile ale orașului, Andra a „bifat” revenirea la normal după pandemie cu două spectacole peste hotare, la Padova (Italia) și Dublin (Irlanda), unde s-a bucurat de un real succes, mai ales că alături de alți colegi din țara sa natală, aceasta a cântat pentru românii stabiliți peste hotare, iar pe scenă a urcat și fratele său, Săndel, și el un artist cunoscut în zonă.

Artista a ales în repertoriul său mai multe piese tradiționale românești, populare, dar nu a renunțat nici la hit-urile sale care au propulsat-o în topurile muzicale autohtone.

Cu brațele pline de flori primite și de la multe admiratoare tinere, artista și-a permis chiar și o glumă pe scena de la Padova, acolo unde a fost însoțită și de Cătălin Măruță.

„Bine că mi le-ați dat mie și nu soțului”, a spus aceasta, Ca de obicei, înaintea acestor spectacole, artista a avut grijă să-și menajeze vocea, cu o zi înainte să cânte.

Ce-i drept, faptul că se afla într-o țară străină, la un hotel, fără cei doi copii, doar împreună cu soțul său, Cătălin Măruță, și cu membrii staff-ului, i-a permis să facă acest lucru.

Își caută liniștea la hotel

Mai greu însă pentru artistă atunci când are spectacole în capitală. Fiind mamă a doi copii, care-i caută mereu dragostea și atenția, Andra preferă ca la concertele mari și lungi, care-i solicită vocea, înainte cu o seară, să se odihnească la un hotel, pentru a putea face o pauză vocală măcar de câteva ore, asta pentru că statutul său de mamă nu-i permite să se poată izola în propria-i casă. Artista ține însă legătura în permanență cu trupa sa.

„Vorbim cu câteva săptămâni înaintea unui concert, fiecare mai vine cu câte o idee sau ne trimitem mesaje audio. De asemenea, obișnuim ca și după spectacole să stăm de vorbă despre ceea ce a fost bun, dar și despre ce putea fi și mai bine”, ne-a mărturisit un membru din staff-u artistei.

Nu sare peste mese

Totodată, în apropierea concertelor, în ciuda stresului existent, și a faptului că-și dorește să fie nu doar o voce bună, ci și o prezență agreabilă pe scenă, Andra nu sare peste nicio masă, conștientă fiind că are nevoie de energie, pentru a putea fi în formă.

De asemenea, înainte să urce pe scenă, la orice spectacol, Andra nu uită să-și spună și o rugăciune, așa cum făcea și-n copilărie, care are darul de a o relaxa.