Andra, mesaj pentru românii din Italia. Concerte anulate: ”Trebuie să ne gândim la sănătate!”

Andra, mesaj pentru românii din Italia. Concerte anulate: ”Trebuie să ne gândim la sănătate!”

Andra a trasnmis un mesaj pe contul de Instagram pentru românii din Italia. Artista a fost nevoită să-și anuleze concertul din Padova din cauza amenințării coronavirusului, care a pus stăpânire pe Italia.

Andra, mesaj pentru românii din Italia

Andra a postat un amplu mesaj pe contul de socializare în care spune că este cu gândul la românii care trăiesc în Italia, țară aflată acum sub pericolul cornavirsului. Reamintim că în Italia trăiesc peste un milion de români.

”Dragii mei, sunt cu gândul la românii din Italia, în această perioadă de îngrijorare si confuzie din cauza răspândirii coronavirusului. Din cauza măsurilor speciale de securitate, concertul de la Padova se amână pentru o alta data. Trebuie sa fim responsabili si să respectăm legea, să ne gândim mai mult la sănătate decât la orice altceva. (Ordonanța privind măsurile urgente pentru reținerea coronavirusului atașata).

Așadar, vreau să reprogramăm concertul când situația se clarifică si se liniștește, iar pericolul este depășit. Îmi pare rău pentru aceasta neplăcere, stiu cat de mult v-ati dorit acest concert care era deja SOLD OUT, să stiti ca si eu așteptam cu nerăbdare evenimentul. Totusi, nimeni nu putea prevedea aceasta situație. Vă rog sa țineți legătura cu organizatorul din Italia pentru mai multe informatii.
Sper ca sunteți în siguranță și atenti la toate masurile de preventie!”, a scris Andra pe contul de Instagram.

Ce se întâmplă în Italia

În Italia, țara în care trăiesc peste un milion de români, s-au înregistrat și două decese din cauza coronavirusului. Este cazul a doi septuagenari, unul din Vo”Euganeo şi altul din Codogno. În prezent, nimeni nu are voie să părăsească localitățile afectate, iar cine nu respectă ordinele riscă să ajungă la închisoare. Regulile sunt stricte și au fost suspendate cursurile elevilor, dar și toate evenimentele publice.

Mai mult decât atât, trei meciuri din campionatul italian care urmau să aibă loc duminică au fost amânate. Acestea urmau să aibă loc în regiunile Veneto și Lombardia, acolo unde cazurile de coronavirus au explodat. În Milano, capitala Lombardiei, a apărut un caz de coronavirus la un medic dermatolog. Specatolele Scalei din Milano au fost anulate, de asemenea și prezentările de modă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI