Cum slăbește Amalia Năstase 4-5 kg în doar 5 zile. Care este secretul întineririi sale, de fapt VIDEO

Cum slăbește Amalia Năstase 4-5 kg în doar 5 zile. Care este secretul întineririi sale, de fapt VIDEO
Amalia Năstase, despre cum slăbește 4-5 kg în doar 5 zile

De mai bine de un an, Amalia Năstase face pași siguri către cea mai bună vesiune a sa. Și dacă până la 45 de ani, împliniți recent, a construit destule în interior, s-a hotărât să facă unele schimbări în ceea ce privește aspectul fizic. A slăbit de la 96 de kilograme la 68, face sport și este adepta îmbunătățirilor în cabinetul medicului estetician.

Amalia Năstase, despre rețeta succesului: Cum slăbește 4-5 kg în doar 5 zile

„Niciodată nu ești destul de slab și nici destul de bogat”, a afirmat Amalia Năstase în emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, unde a venit astăzi pentru a-și prezenta rețeta succesului. Vedeta a reușit să dea jos 32 de kilograme într-un an, iar acum este într-o formă de invidiat.

Aceasta a ținut o dietă oloproteică, la care s-a înhămat la începutul anului 2019. În prezent, aceasta are 68 de kilograme și dorește să mai slăbească încă cinci. Tot procesul prin care a trecut a făcut-o să-și îndrepte atenția și către micile trucuri de întinerire folosite de multe femei, astfel că a devenit nu numai fidelă sportului, ci și clinicilor de înfrumusețare.

A scăpat de riduri cu ajutorul botoxului și vrea să mai dea jos încă 4-5 kg 

„Botoxul care este prietenul meu. M-a ajutat să nu mai am riduri, ridurile se făcuseră mai adânci. Nici acum nu sunt mulțumită cum arăt. Mai trebuie să slăbesc vreo 4-5 kilograme”, a declarat femeia de afaceri.

Cât despre cum va face asta, ea a explicat: „Urmez o dietă care imită postul negru. Slăbești 4-5 kilograme în 5 zile. Numai cu ajutorul unui nutriționist am reușit să slăbesc. Altfel nu se poate!”

În ce constă dieta cu care a slăbit vedeta

Dieta oloproteică este una dintre cele mai noi diete și presupune un regim alimentar prin care excludem zahărul și carbohidrații. Explicația rezultatului este simplă. Medicul Giuseppe Castaldo spune că atunci când corpul nu mai primește zaharuri consumă propriile rezerve de grăsime. Există și contraindicații. Persoanele care suferă de diabet zaharat tip I și cele care suferă de aritmie cardiacă nu-și pot impune aceste restricții.

„Dieta oloproteică este o dietă cu o cotă proteică normală, grăsimi foarte puține, dar cel mai important este că se bazează pe zero zahăr. Atunci când nu dăm zahăr corpului, el trebuie să utilizeze un alt element nutritiv, iar acesta este propria grăsime. Așadar, se adaptează să utilizeze propriile rezerve, sub forma unor substanțe care se numesc cetone.

Trebuie să luăm în considerare că fiecare kilogram de grăsime înseamnă 7.000 de calorii. deci pierderea unui kilogram pe săptămână este deja mult, însă în această dietă poți să pierzi mult mai mult, chiar 8-9 sau poate 10, o parte reprezentând apă”, a spus Castaldo, medic specialist în știițe alimentare.