Ce relație are Andreea Bălan cu părinții lui Tiberiu Argint. Cine sunt aceștia, de fapt

Ce relație are Andreea Bălan cu părinții lui Tiberiu Argint. Cine sunt aceștia, de fapt
Cum se înțelege Andreea Bălan cu părinții iubitului său, Tiberiu Argint

Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an, așa că aceștia s-au hotărât să își facă cunoștință cu părinții. În timp ce iubitul vedetei le-a cunoscut pe micuțele Ella și Clara, cântăreața s-a întâlnit cu mama și tatăl partenerului său.

Cum se înțelege Andreea Bălan cu părinții lui Tiberiu Argint, de fapt

Andreea Bălan a trecut prin multe suferințe, dar iată că vedeta a găsit puterea de a merge mai departe! Aceasta se iubește cu Tiberiu Argint de mai bine de un an, așa că nu este de mirare că relația lor devine din ce în ce mai solidă.

Cântăreața l-a prezentat fetițelor sale pe Tiberiu Argint, dar și mamei ei. De asemenea, aceasta a cunoscut-o pe sora partenerului său, Sonia Argint, dar și pe părinții lui ce locuiesc tot în București. Andreea Bălan se înțelege foarte bine cu aceștia și îi vizitează cât de des poate.

Chiar Sonia Argint făcea dezvăluiri despre părinții săi, explicând că aceștia au un mariaj ca în povești și niciodată nu s-au certat. Mama și tatăl lui Tiberiu Argint s-au cunoscut la serviciu, iar toată viața și-au petrecut-o împreună.

„Ai mei, spre deosebire de mine și de soțul meu, au stat toată viața împreună. Mama nu conduce și ei pleacă dimineața împreună și se întorc seara tot împreună.

S-au cunoscut la serviciu, au lucrat împreună și toate activitățile le-au desfășurat amândoi.”, spunea Sonia Argint pentru Revista Tango în octombrie 2016.

Ce relație au Andreea Bălan și Sonia Argint. S-a aflat totul

Sonia Argint și Andreea Bălan se înțeleg foarte bine, semn că artistei îi merge perfect în relația cu Tiberiu Argint și nu există nimic ce să o nemulțumească. Recent, jurnalista povestea că vedeta are foarte multe calități, printre care și un simț al umorului dezvoltat.

„Cu Andreea mă înțeleg foarte bine. Este foarte caldă, muncitoare și ambițioasă. Atunci când ne întâlnim râdem cu lacrimi.”, a declarat Sonia Argint pentru Viva!.

Sonia Argint, adevărul despre fratele său: ‘Ne mai și tachinăm’

Mai mult, Sonia Argint a vorbit și despre relația pe care o are cu fratele său, iubitul Andreei Bălan, explicând că acesta este un bărbat isteț, de la care a avut ce învăța.

„Relația mea cu Tibi a fost și este ca orice relație între frați. Ne iubim, dar ne mai și tachinăm. Dar chiar și din ipostaza de soră mai mare, ipostază de care nu am abuzat deloc, eu am învățat o grămadă de la el.

Tibi este un om abil, foarte isteț și cu un bun-simț al oamenilor. Deseori mă sfătuiesc cu el și sfaturile pe care mi le oferă sunt de cele mai multe ori excelente.”, a mai spus aceasta.