De ce nu mai poate Andreea Bălan să aibă copii. Cum a reacționat Tiberiu Argint când a auzit

De ce nu mai poate Andreea Bălan să aibă copii. Cum a reacționat Tiberiu Argint când a auzit
Ce reacție a avut Tiberiu Argint când a aflat că Andreea Bălan nu mai poate să devină mămică

Andreea Bălan se confruntă cu probleme greu de dus. Chiar dacă aceasta a demonstrat de fiecare dată că este o luptătoare, organismul nu o mai lasă să devină mămică. După despărțirea de George Burcea, ea și-a refăcut viața cu Tiberiu Argint, dar cum a reacționat bărbatul când a aflat că partenera sa nu mai poate să devină mămică?

Andreea Bălan nu mai poate să devină mămică. Verdictul dat de medici

Andreea Bălan a dus o luptă aprigă cu viața în 2019. Când a adus-o pe lume pe a doua fetiță, Clara, cântăreața a făcut stop cardio-respirator după ce problemele de sănătate și-au spus cuvântul. Chiar dacă a reușit să se lupte și să rămână în viață, medicii i-au spus că nu mai poate să devină mămică și pentru a treia oară.

Momente grele pentru Andreea Bălan. Aceasta își adoră micuțele și este o mămică foarte devotată, dar familia ei nu poate să fie completată de un alt bebeluș. Ținând cont că și-a refăcut viața și se iubește cu Tiberiu Argint, cântăreața s-a temut că bărbatul o să îi spună adio în momentul în care va afla că nu îi poate oferi un copil. Totuși, s-a întâmplat exact opusul!

Cum a reacționat Tiberiu Argint când a aflat că iubita lui nu mai poate să aducă pe lume un copil

Tiberiu Argint ține foarte mult la Andreea Bălan, așa că s-a decis să găsească o soluție pentru ca fericirea din cuplu să nu fie distrusă de această problemă. Se pare că iubitul artistei a ajutat-o să depășească orice provocare și îi stă alături, chiar dacă a primit un verdict crunt din partea doctorilor după ce a născut-o pe a doua fiică.

„Ea nu mai poate face copii, iar iubitul ei trebuia să știe asta. Ideea e că poate și el își dorește copii, pentru că e tânăr, totuși, iar Andreea nu poate avea copii. Asta era frica ei cea mai mare, să fie respinsă din acest motiv. Poate vor găsi o soluție. Tiberiu chiar ține la Andreea și a ajutat-o să își învingă această frică.”, a spus un apropiat al celor doi.

Andreea Bălan: ‘Mă deranjează că nu mai pot face copii’

În trecut, Andreea Bălan își învingea frica și discuta despre cea mai mare supărare din viața sa. Vedeta, ce s-a dovedit o mămică foarte implicată de-a lungul timpului, explica faptul că își dorește să aibă mai mulți copii. Totuși, chiar dacă medicii nu îi mai permit acest lucru, ea caută fel și fel de soluții pentru ca visul ei să se împlinească.

„Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie.

Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să râmână însărcinată in vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă? Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani şi, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul ăsta.”, a spus Andreea Bălan pentru Viva!.

Urmăriți Playtech.ro și pe