Andreea Bălan, imagine rară alături de Tiberiu Argint. Ce au făcut cei doi de ziua cântăreței

Andreea Bălan, imagine rară alături de Tiberiu Argint. Ce au făcut cei doi de ziua cântăreței
Andreea Bălan s-a fotografiat cu Tiberiu Argint de ziua ei de naștere

Andreea Bălan iubește din nou și de această dată lucrurile se petrec în umbra lecțiilor învățate din eșecul anterior amoros. Celebra artistă s-a bucurat de aniversarea sa în compania iubitului. Cum s-a lăsat surprinsă alături de Tiberiu Argint? Fanii cuplului sunt în extaz.

Andreea Bălan, fotografie de milioane în compania lui Tiberiu Argint

După un eșec de zile mari la care nu s-ar fi gândit niciodată, celebra artistă iubește din nou cu patos. Juratul de la emisiunea ‘Te cunosc de undeva’ este de această dată cu mult mai discretă decât în relația anterioră.

Amintim că vedeta a divorțat cu scandal de tatăl celor două fetițe pe care le are.  Zilele au trecut, cerneala de pe foaia de divorț s-a uscat, iar blondina și-a găsit și ea un personaj în brațele căruia să simtă din nou fericirea.

În timpul acesta, George Burcea se afișase de o bună perioadă cu Viviana Sposub, perioadă în care amorezii se iubeau în fața camerelor de luat vederi în cadrul proiectului ‘Ferma’. Lucrurile s-au așezat pentru ambii foști soți care sunt mai fericiți decât niciodată și care se ocupă matur și decent de creșterea și educația micuțelor lor.

Jumătatea trupei Andre a împlinit 37 de ani pe data de 23 iunie, moment special pe care desigur că l-a petrecut și cu cel care o face fericită la moment, motiv pentru care a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare.

Andreea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argind de aproximativ un an. Cântăreața a fost răsfățată de partener așa cum și-ar fi dorit oricine într-o astfel de zi.

Cei doi s-au plimbat într-un cadru intim și s-au lăsat surprinși de persoana care îi acompania în timp ce ei se țineau strâns de mână. Ulterior, tânărul afacerist a urcat pe Instagram și o poză cu cei doi peste care a scris mesajul: “La mulți ani, iubita mea!”

„L-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea”

Solista a declarat în trecut că l-a întrebat pe fostul său soț dacă este sigur de această decizie chiar înainte de a înainta actele de divorț. Ambii au decis pe loc faptul că aceasta este cea mai bună hotărâre de luat în punctul mort în care a ajuns relația dintre ei.

“Da, înainte să depun actele, l-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public”, a mărturisit, anul trecut, Andreea Bălan.

Urmăriți Playtech.ro și pe