Ce refuză vehement să facă soțul Gabrielei Cristea. Tavi Clonda: „Îmi place să fiu șef” EXCLUSIV

Ce refuză vehement să facă soțul Gabrielei Cristea. Tavi Clonda: „Îmi place să fiu șef” EXCLUSIV
„Concertele merg așa și așa, ce mai vine din inerție.” - Tavi Clonda

Tavi Clonda a primit în ultima perioadă mai mule propuneri, de a cânta cu diverse trupe de coveruri. Artistul le-a refuzat însă pe toate. Le-a refuzat pentru că, spune el, nu-i place să se subordoneze. Preferă să fie propriul său șef și să meargă la concerte doar el cu bandul său, format din patru instrumeniști. Redacția Impact a aflat, în exclusivitate, ce refuză vehement să facă soțul Gabrielei Cristea.

Tavi Clonda și-a reluat activitatea

Soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, și-a reluat, cu pași mici, activitatea. Artistul, rămas fără doi dintre instrumentiști în pandemie, a reușit să-și refacă bandul și chiar dacă, potrivit propriilor sale mărturisiri, făcute în exclusivitate pentru impact.ro, „nimic nu mai este ca înainte”, nu se plânge.

Chiar dacă numărul concertelor a scăzut considerabil, artistul refuză să fie solist în vreo trupă.

„M-am obișnuit să fiu șef, eu să centrez, eu să dau cu capul, să fiu singur pe afiș. Chiar săptămâna trecută mi s-a făcut propunerea, pentru că o trupă de coveruri avea nevoie de un solist.

Am refuzat din start. Cânt acum doar cu bandul, m-am obișnuit așa. Din cei vechi, au mai rămas doi instrumentiști și  am mai găsit alți doi.

Mi-a fost mai ușor, pentru că au început cântările”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro.

Miniturneu în cluburi

Printre proiectele de viitor ale lui Tavi Clonda se numără și reluarea cântărilor în cluburi.

„Concertele merg așa și așa, ce mai vine din inerție. Dar de la anul, trebuie să și investesc, să mai scot piese. Acum cânt mai mult cu bandul, dar mai am și nunți unde merg singur, doar cu pianistul.

E cam greu în această perioadă, dar dacă ești optimist, atunci devine mai ușor. Voi începe un miniturneu prin cluburi.

O perioadă nu am mai fost, dar vinerea trecută mi-a plăcut, și am decis să reiau astfel de cântări”, a completat parternerul Gabrielei Cristea.

Vezi și: Gabriela Cristea a spus adevărul despre mama lui Tavi Clonda: Cum se înţelege, de fapt, cu soacra: “Este exclus să se mute în București” EXCLUSIV

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Tavi Clonda

În prezent, Tavi Clonda urmează un program de recuperare, cu ședințe de fizio și kinetoterapie, din cauza unor dureri de spate care nu-i dau pace.

„Sunt cu spatele în pioneze și a trebuit să fac fizio și kinetoterapie. Mă doare coloana și nu-mi mai trece. Nu e hernie de disc în stadiu avansat, nu-mi coboară durerea și pe picior, dar se poate agrava.

Nici RMN nu mi-a dat să fac, nu-i de operat. Dar trebuie să am grijă. Acum sunt mai bine, depinde de cum dorm. Dimineața e dureros. Mă doare când dorm mai mult de șapte ore.

Atunci când somnul e cu întreruperi, pentru că se mai trezessc fetele noaptea, e mai bine”, a declarat artistul în exclusivitate pentru impact.ro.

Fără ajutoare în casă

Gabi Cristea și Tavi Clonda își cresc singuri cele două fetițe, fără a beneficia de ajutorul vreuni bone. „Mama ne ajută mai rar, pentru că stă la Brașov. Nu avem bonă. Cât timp fetițele sunt la grădiniță, încercăm să ne rezolvăm toate treburile, dar și să ne facem timp doar pentru noi doi. Așa e când ai copii.”, ne-a mai spus artistul.