Gestul cu care Gabriela Cristea și-a enervat la culme fanii emisiunii. Au răbufnit și i-au spus clar că trebuie să înceteze

Gestul cu care Gabriela Cristea și-a enervat la culme fanii emisiunii. Au răbufnit și i-au spus clar că trebuie să înceteze
Gestul cu care Gabriela Cristea și-a enervat fanii. Ce a făcut prezentatoarea TV, imediat după ce și-a anunțat revenirea pe micile ecrane.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, din ce în ce mai atacată de fani. Dacă pe unii a reușit să îi cucerească încă de la primele sale apariții, iată că alții au doar cuvinte dure la adresa vedetei. Imediat după ce și-a anunțat revenirea pe micile ecrane de televiziune, moderatoarea i-a înfuriat pe internauți. Vezi gestul cu care Gabriela Cristea și-a enervat fanii.

Gestul cu care Gabriela Cristea și-a enervat fanii 

Gabriela Cristea are o mulțime de fani care așteaptă cu sufletul la gură să o revadă pe micile ecrane. Mai ales după o perioadă lungă de pauză, când vedeta de televiziune a fost plecată în concediu. Prezentatoarea emisiunii „Capriciile iubirii” de la Antena Stars a anunțat, luni, 29 august, reînceperea emisiilor.

„Gata, m-am întors! Prima emisie după vacanță (răgușită, zăpăcită, 4 kg în plus, dar hotărâtă). Vă aștept de luni și până vineri în direct, pe Antena Stars, să trăim o iubire ca în filme la Capriciile Iubirii”, este mesajul transmis de Gabriela Cristea, odată cu revenirea sa pe micile ecrane, pe Instagram.

Dacă unii fani au fost foarte bucuroși să o revadă pe Gabriela Cristea, alții au avut numai cuvinte dure la adresa acesteia. S-a întâmplat imediat după prima emisie. Ce gest i-a nemulțumit pe fani? Internauții i-au reproșat prezentatoarei de televiziune că discută prea mult despre experiențele sale de viață, în loc să se concentreze pe emoțiile invitaților.

Se pare că debutul noului sezon al emisiunii prezentate de Gabriela Cristea nu a început foarte bine. Chiar dacă moderatoarea a vrut să înceapă cu dreptul, situația a decurs diferit. Iată ce mesaje a primit moderatoarea de televiziune din partea internauților!

„Schimbați denumirea emisiunii!”

„Gabriela, mai oprește-te din vorbit, lasă și pe alții. Toată emisiunea numai tu vorbești! Măcar schimbați denumirea emisiunii! Ni s-a cam luat să ne tot spui poveștile tale de viață și niște pilde de te doare capul, compuse de tine.

Emisiunea are concurenți, pe ei vrem să îi auzim și să îi vedem. (…) Poate că am fost acidă, dar sunt niște sfaturi”, a scris un utilizator, în dreptul fotografiei postate de Gabriela Cristea pe Instagram.

Și alți internauți i-au atras atenția moderatoarei că este important pentru telespectatori să vadă ce vorbesc invitații emisiunii pe care o prezintă, „Capriciile iubirii”. Acesta este, în principiu, motivul pentru care românii urmăresc anumite programe televizate.

„Sper să ne mai lași cu exemplele tale personale, că le știm pe de rost. Să faci emisiune despre concurenți, că de asta ne uităm la TV. Nu vă mai băgați în seamă tu și Paula că, sinceră să fiu, e bine să vedem bârna din ochii noștri când vrem să dăm lecții la alții în toate domeniile. E un sfat!”, s-a exprimat un alt utilizator.

Urmăriți Playtech.ro și pe