Câți bani câștigă Gabriela Cristea la TV. Suma uriașă pe care o primea la Kanal D

Câți bani câștigă Gabriela Cristea la TV. Suma uriașă pe care o primea la Kanal D
Câți bani câștigă Gabriela Cristea pentru prezentarea emisiunii de la Antena Stars. Vedeta a spus că își permite unele „excentricități”.

Câți bani câștigă Gabriela Cristea? Este una dintre întrebările care îi roade pe fanii vedetei de televiziune, care au profitat de un moment de interacțiune cu aceasta pentru a încerca să descopere venitul său lunar. În urmă cu patru ani de zile, prezentatoarea emisiunii de la Antena Stars a recunoscut că încasa sume importante de bani din activitatea pe care o presta. Cum stau, însă, lucrurile în prezent poți afla în rândurile ce urmează.

Gabriela Cristea a decis să se reprofileze

În ultimii doi ani de zile, Gabriela Cristea nu a stat degeaba. Vedeta de televiziune a fost foarte perspicace și și-a dat seama că pandemia de coronavirus a determinat pe mulți să își reconsidere pozițiile. Mai ales din punct de vedere profesional. Lucru care l-a făcut și ea, din dorința de a-și mări veniturile și de a-și asigura o anumită stabilitate financiară.

Nu cu foarte mult timp în urmă, Gabriela Cristea a dezvăluit că a decis să lucreze mai mult pe partea de social media. Astfel, prezentatoarea emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii” a devenit mai activă pe conturile sale de pe platformele de socializare. Acest lucru a ajutat-o foarte mult mai târziu.

În scurt timp, vedeta de televiziune a semnat mai multe contracte de publicitate. Toate acestea i-au adus bani în plus. Gabriela Cristea nu a avut niciodată probleme uriașe cu banii. Cel puțin, nu de care să știe publicul. Însă, recent, a mărturisit că vrea să își continue activitatea în mediul online și să încaseze mai multe venituri financiare.

„Sunt convinsă că voi face asta şi în continuare. Pentru că, până la urmă, trebuie să ne folosim de munca pe care am depus-o până acum şi să încercăm să ne reprofilăm”, spunea Gabriela Cristea despre activitatea pe care a prestat-o în perioada în care România s-a confruntat cu valuri intense de coronavirus.

Câți bani câștigă Gabriela Cristea în prezent

Desigur, toată activitatea de publicitate îi aduce Gabrielei Cristea, fără doar și poate, sume frumoase de bani. În urmă cu patru ani de zile, vedeta de televiziune avea un salariu de 20.000 de euro pe lună la Kanal D. Însă nici după mutarea sa la Antena Stars, nu se poate plânge că o duce rău din punct de vedere financiar.

Ce salariu are Gabriela Cristea la Antena Stars nimeni nu știe cu exactitate. Recent, pe conturile sale de socializare, vedeta de televiziune a fost întrebată dacă se consideră bogată. Gabriela Cristea nu s-a exprimat astfel cu referire la ea. A recunoscut, însă, că își permite anumite „excentricități”, dacă și le dorește.

„Cred că sunt o femeie împlinită financiar. Dar mereu e loc de mai bine. Nu am averea lui Țiriac, dar îmi pot permite câteva mici „excentricități”, dacă mi le doresc”, a spus Gabriela Cristea, pe unul dintre conturile ei de socializare, unde interacționa cu fanii.