19 nov. 2020 | 17:08

Ce profeție a făcut Prințesa Diana despre Harry. Ce au observat britanicii, nimeni nu se aștepta să se întâmple așa ceva

Știri generale
Ce profeție a făcut Prințesa Diana despre Harry. Ce au observat britanicii, nimeni nu se aștepta să se întâmple așa ceva
Ce a spus printesa Diana despre Harry

Profeția Prințesei Diana i-a uimit pe toți. Se pare că își cunoștea foarte bine fiul, chiar dacă Harry era mic când ea s-a stins din viață. Comentariul profetic făcut despre băiatul său roșcat continuă să îi uimească și azi pe mulți. Ce a spus aceasta, de fapt.

Ce profeție a făcut Prințesa Diana despre Harry

Pe data de 31 august 2020, s-au împlinit 23 de ani de la moartea Prințesei Inimilor. Ea a murit într-un cumplit accident de mașină la Paris, împreună cu iubitul ei, Dodi Fayed și șoferul lor, Henri Paul.

Ingrid Sewars este scriitoare și redactor-șef al revistei Majesty. Aceasta a dezvăluit cum Diana a făcut o profeție cu adevărat specială legată de viitorul lui Harry. Aceasta ar fi spus: „Harry este plin de energie, dar se roteste de la un lucru la altul si apoi isi pierde interesul”. Tot Seward a mai adaugat: „Diana mi-a spus ca William era foarte sensibil si Harry era cel artistic si plin de viata, care putea veni cu orice idee. Ea a mai spus ca Harry va merge la Eton, altfel el va fi considerat ca fiind cel care nu era atât de stralucit si ca o îngrijora lipsa lui de concentrare”.

Amintim că Printul Harry avea doar 12 ani in anul in care Diana a murit. Și se pare totusi ca vorbele mamei sale l-au definit viata, întrucât ultimii ani au fost unii extrem de agitati pentru Harry, care a părăsit Casa Regala Britanică. Mai mult decat atât, acesta a ieșit cu Meghan Markle doar un an înainte ca sa o ceară de sotie. Aparent, impulsivitatea observată de mama lui încă îl mai caracterizează.

Harry a moștenit spiritul de luptător al mamei lui

De altfel, chiar și prințul William l-a sfătuit să o ia mai ușor cu Meghan. Cel puțin așa notează autorii unei noi biografii, denumită ”Găsirea Libertății”. Însă, chiar dacă se arunca deseori cu capul înainte când a fost nevoit să ia decizii, Harry a mai moștenit de la mama lui și spiritul de luptător. Acesta ar face orice când vine vorba despre soția și copilul său.

Diana, Prințesă de Wales, a fost prima soție a lui Charles, Prinț de Wales, moștenitorul tronului Regatului Unit. Fiii lor, William, Duce de Cambridge și prințul Harry, sunt al doilea și al șaselea în linia de succesiune la tronul britanic și a altor cincisprezece state. De la căsătoria din 1981 până la divorțul din 1996, Prințesa Diana a fost numită Her Royal Highness The Princess of Wales (Alteța Sa Regală Prințesa de Wales), iar după divorț, Diana, Princess of Wales (Diana, Prințesă de Wales).

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro