Ce face și cum arată acum amantul Prințesei Diana, presupusul tată al Prințului Harry. Viața i s-a schimbat total

Ce face și cum arată acum amantul Prințesei Diana, presupusul tată al Prințului Harry. Viața i s-a schimbat total
Cum arată James Hewitt, amantul Prințesei Diana și presupusul tată al Prințului Harry

„Da, l-am adorat. Da, am fost îndrăgostită de el”, spunea Prințesa Diana în urmă cu 25 de ani despre bărbatul cu care a avut o aventură timp de cinci ani, cât era căsătorită cu Prințul Charles. Fostul căpitan James Hewitt, cel despre care s-a speculat multă vreme că ar fi tatăl biologic al Prințului Harry, a ajuns acum la 62 de ani, este slab, cu o sănătate șubredă, și singur.

Idila învăluită în dubiu, terminată dezastruos. Amantul Prințesei Diana, presupusul tată al Prințului Harry, slab și singur

Despre James Hewitt s-a zvonit că ar fi tatăl prințului Harry de când știrile despre relația sa cu prințesa Diana au devenit publice, acum mai bine de 20 de ani. El a negat speculațiile într-un interviu din 2018 pentru ”Sunday Night”. Când a fost întrebat dacă e tatăl lui Harry, Hewitt a răspuns: „Nu, nu sunt”.

Apăsat în continuare pe șoaptele persistente, el i-a spus prezentatorului: „Vinde hârtii. Este mai rău pentru el, probabil, săracul om”.

De asemenea, artistul muzical Ken Wharfe a scris despre aceste supoziții în cartea sa. El a spus: „O simplă comparație de date dovedește că este imposibil ca Hewitt să fie tatăl lui Harry. O singură dată am discutat-o ​​vreodată cu ea, iar Diana a plâns.

Harry s-a născut pe 15 septembrie 1984, ceea ce înseamnă că a fost conceput în preajma Crăciunului 1983, când fratele său, William, avea 18 luni. Diana nu l-a cunoscut pe James Hewitt mai devreme de vara anului 1986. Părul roșu al Prințului se poate citi drept dovada une trăsături Spencer, întrucât oricine a văzut vreodată o fotografie cu sora Dianei, Jane, de exemplu, ca o tânără, va putea depune mărturie”, a scris acesta.

Afirmația controversată potrivit căreia Hewitt este tatăl Prințului Harry a fost repetată în drama ”BBC King Charles III”. Emisiunea a fost difuzată pe 10 mai 2017, la BBC Two.

Cum arată? 

Întrebările, născocirile și dubiul vor exista întotdeauna, poate nu se vor domoli nici după absența protagoniștilor, dar, pentru cei care caută certitudini și vor să cunoască doar cum o duce fostul căpitan acum, acesta a fost fotografiat de fotoreporteri mai diferit ca niciodată. Fostul ofițer de Cavalerie a fost scump la vedere în ultimii ani, după ce în 2017 a suferit un atac de cord care îi putea fi fatal.

Hewitt a reușit să treacă peste acel episod și se bucură astăzi de o stare de sănătate satisfăcătoare, deși este mult mai slab decât în tinerețe – cel puțin așa dau de înțeles cele mai recente fotografii cu el. Bărbatul a fost surprins pe străzile din orașul Exeter, unde locuiește împreună cu mama sa.

  • James nu s-a căsătorit niciodată și nici nu există informații despre eventuali copii ai acestuia.

A spus că s-a gândit la sinucidere după ce s-au despărțit, apoi a încercat să vândă corespondența cu Prințesa

James a întâlnit-o pe Prințesa Diana la o petrecere organizată la Londra, în anul 1986, pe când ea avea 25 de ani și el 28. Diana l-a rugat să îi dea lecții de echitație, prilej cu care a început și legătura lor extraconjugală, care a durat între 1986 și 1991. Bărbatul a declarat că s-a gândit la sinucidere după ce Prințesa a pus punct idilei. Cu toate acestea, mai târziu, el a încercat să vândă scrisorile intime pe care i le-a trimis aceasta.