Ce probleme majore au unele vedete care au scăpat de covid-19. Cine are sechele

Ce probleme majore au unele vedete care au scăpat de covid-19. Cine are sechele
Ce probleme au avut vedetele dupa ce au facut COVID

Pandemia a lăsat urme incredibile asupra vedetelor care au fost infectate cu virusul COVID-19. Prin ce chinuri au trecut marii artiști ai României după ce au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus.

Ce probleme au avut vedetele din România, după ce au fost infectate cu COVID

Indiferent de vârstă, constituție fizică sau istoric medical, temutul COVID-19 a lăsat urme îngrijorătoare asupra vedetelor de la noi din țară, care au povestit cu lux de amănunte momentele dificile prin care au trecut atunci când au fost diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus.

Unii au ajuns la spital, alții au făcut o formă ușoară și s-au tratat în intimitatea propriului lor cămin. Cu toate acestea, artiștii ar fi rămas aproape toți cu sechele după ce au făcut boala.

Viorica de la Clejani a făcut o formă gravă de COVID

Controversata Viorica de la Clejani a ales să nu se vaccineze împotriva coronavirusului. După ce a contactat COVID-19, artista a făcut o formă gravă a bolii și a fost transportată de urgență la Spitalul Matei Balș din Capitală, acolo unde a avut nevoie de oxigen pentru a putea supraviețui.

Celebra cântăreață de muzică lăutărească a mărturisit că a trecut printr-o spaimă de zile mari, fiind profund afectată de experiența neplăcută care i-ar fi lăsat anumite sechele.

„Am văzut o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Că ce fac oamenii…se duc la spital şi semnează pe propria răspundere că se tratează acasă. Şi eu tot aşa aş fi făcut. Nu am bănuit nici o clipă că mă vor interna. Dacă mai ai o boală, este şi mai greu. Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla şi gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva ţipa.

În viaţa mea nu mă mai iau după lume. Mi-au găsit ficatul vraişte. Când am văzut masca aia de oxigen pe faţă… aoleu, Ioniţă, m-am dus dracu. Mă omoară aştia pe aici. Masca de oxigen nu te omoară, aşa cum spun oamenii. Aşa credeam. Salut toţi medicii care au avut grijă de mine. Îmi cer scuze faţă de doctori, care au studii”, a declarat Viorica de la Clejani.

Andrei Ștefănescu a avut pierderi de memorie după ce a făcut COVID

Jumătatea lui Kamara din trupa Alb Negru a mărturisit că a suferit câteva pierderi de memorie după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus. Prezentatorul de la Antena Stars Andrei Ștefănescu a fost infectat cu COVID în anul 2020, dar s-a confruntat timp de câteva luni cu efectele secundare post-boală.

Cântărețul a mărturisit că, după ce s-a vindecat de COVID, a avut pierderi de memorie, lucru care îi afecta și munca, având nevoie în permanență de ajutor în timpul emisiunii pe care o modera.

„După ce am făcut Covid eram praf! Aveam pierderi de memorie. Mi se sufla în cască din regie cine sunt invitaţii şi eu tot nu ţineam minte!”, declara Andrei Ștefănescu, acum ceva timp.

Alina Pușcău, probleme cu rinichii și plămânii din cauza COVID?

Modelul Alina Pușcău a ajuns de două ori la spital din cauza problemelor de sănătate. Bruneta a fost infectată recent cu varianta Delta și s-a simțit extrem de rău.

„Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câţiva paşi. Am contractat varianta Delta şi este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care l-am trăit în viaţa mea.

Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu să respiri, să vorbeşti. Astăzi este a noua zi şi este foarte greu, abia pot să mănânc.”, declarat topmodelul pe Instagram, acum câteva zile.

Elena Merișoreanu, Theo Rose și Andreea Mantea sunt alte vedete care s-au confruntat cu anumite efecte adverse după ce s-au vindecat de COVID-19.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI