28 oct. 2021 | 20:22

Ce probleme de sănătate majore a avut Simona Halep la Transylvania Open. Primele declarații ale sportivei

Sport
Ce probleme de sănătate majore a avut Simona Halep la Transylvania Open. Primele declarații ale sportivei
Ce probleme de sănătate majpre a avut Simona Halep la Transylvania Open.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open (WTA 250), ce se desfășoară la BT Arena din Cluj-Napoca şi are premii totale de 235.238 de dolari. Ea a învins-o azi pe rusoaica Varvara Gracheva, cu 6-4, 6-2. Simona Halep a spus și ce probleme de sănătate a întâmpinat în timpul acestui meci, după ce era vizibil în dureri și a cerut o pauză la vestiar.

Ce probleme de sănătate majore a avut Simona Halep la Transylvania Open

Simona Halep a vorbit despre starea ei de sănătate și ce dureri a simțit.

„Spatele meu s-a blocat, durerea era mare, nu am putut să mă mișc. Uneori ești obișnuit cu durerea, am vrut să continui să joc și să încerc să câștig. Nu știu cum am câștigat acest meci, dar mă bucur că am reușit. Fiind acasă, mi-am spus că nu pot renunța, că trebuie să insist pentru a câștiga acest meci. Acesta este principiul meu, să nu renunț niciodată.

Chiar și când e dureros, trebuie să continui. Știu cum să mă descurc cu aceste dureri. Am simțit că fiind acasă trebuie să lupt mai mult. Fiecare meci e unul nou, mereu e greu împotriva unei compatrioate (despre meciul cu Cristian). Va fi greu, mă voi concentra pe ce am eu de făcut, sper să fiu pregătită”, a spus Simona Halep , după meciul cu Gracheva.

Simona Halep a obţinut victoria după o oră şi 14 minute de joc, chiar dacă acuzat aceste dureri  a acuzat dureri în finalul primului set şi a avut nevoie de intervenţia medicului în pauza dintre seturi.

Simona Halep a obţinut trei din ultimele sale patru victorii contra rusoaicelor, asigurându-și un cec de 5.800 de dolari şi 60 de puncte WTA. De precizat este că Simona Halep o va înfrunta pe Jaqueline Cristian (23 ani, 105 WTA), în sferturile de finală.

Victorie și pentru Emma Răducanu

To azi, jucătoarea Emma Răducanu a trecut de Ana Bogdan, 6-3, 6-4, iar în sferturi, Emma Răducanu o să joace împotriva Martei Kostyuk (55 WTA). După victorie, Emma Răducanu a spus:

”Astăzi o să vorbesc în engleză că e mai ușor puțin, sunt obosită. A fost foarte bine să joc împotriva unei românce. A fost plăcut să joc în fața voluntarilor aflați în tribune, care au făcut posibil acest turneu. A fost plăcut să joc un meci cu zgomot din tribune, împotriva Anei, care este un adversar foarte bun.

Mi-a luat ceva timp să mă adaptez, știu că încă sunt într-un proces, nu mi-am atins încă potențialul maximum. Cred că meciul cu Sara Sorribes Tormo de la US Open a fost unul dintre cele mai bune ale mele. Am fost foarte concentrată, atunci am înțeles că eu chiar aș putea câștiga.

Jucam un tenis foarte bun, mă bucuram de acel moment, m-am simțit foarte bine acolo, a fost o experiență extraordinară”, a spus Emma Răducanu, după meciul cu Ana Bogdan.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Opinia medicului Cătălin Cîrstoiu, în cazul Florin Piersic. Procedura recomandată într-o astfel de situație
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro