Ce promisiune a făcut Emma Răducanu la Transylvania Open pentru fanii ei din România. Ce frumos!

Ce promisiune a făcut Emma Răducanu la Transylvania Open pentru fanii ei din România. Ce frumos!
Ce promisiune a făcut Emma Răducanu românilor?

Emma Răducanu a făcut o promisiune la Transylvania Open pe care românii nu o vor uita așa ușor. Ce a spus celebra jucătoare de tenis la turneul la care a participat recent?

Promisiunea făcut de Emma Răducanu românilor

Emma Răducanu se bucură de o notorietate uriașă în aceste momente. Tânăra de doar 18 ani ocupă acum locul 18 WTA, iar de curând a participat la Transylvania Open. Chiar la finele jocurilor le-a promis românilor că va fi prezentă și la următoarele ediții cu mare plăcere, lucru pe care fanii îl vor ține cu siguranță minte. Jucătoarea de tenis a vorbit și în română, detaliu extrem de apreciat de toată lumea pentru că nimeni nu se aștepta ca ea să cunoască limba atât de bine.

„Toată lumea a adoptat-o pe Emma, pentru că a cucerit pe toată lumea cu acel discurs în română. Unii oameni credeau că Emma nu vorbește deloc românește, iată că vorbește foarte bine, cu accentul de rigoare.

Am vorbit cu ea și cu tatăl ei, sunt foarte atașați de România, își doreau foarte mult să vină aici, se simt foarte bine. Emma Răducanu a spus că va veni la fiecare ediție pe care o vom organiza în viitor”, a spus Patrick Ciorcilă, organizatorul turneului de la Cluj-Napoca, potrivit digisport.ro.

Emma Răducanu (18 ani, locul 23 WTA) a învins-o în două seturi pe Ana Bogdan (28 de ani, locul 106 WTA), 6-3, 6-4. Adolescenta britanică a acuzat o stare de oboseală la sfârșitul meciului, astfel că a vorbit și în engleză pentru a-i fi mai ușor.

„Astăzi vorbesc în engleză, pentru că sunt mai obosită. Ana a fost un oponent grozav, m-am bucurat și de prezența voluntarilor în tribune, a fost o reală plăcere. Încă nu sunt la cel mai bun nivel, dar voi crește”, a spus Emma la final.

„A fermecat România”

Campioana US Open 2021 reprezintă Marea Britanie, țară în care s-a mutat de la vârsta de doi ani. Jurnaliștii britanici au scris despre primirea călduroasă de care a beneficiat Emma în România și au subliniat o declarație din partea Anei Bogdan. Cea din urmă a susținut că i-ar plăcea ca oponenta sa să reprezintă țara noastră la Fed Cup, lucru care i-a îngrijorat pe câțiva.

„Astăzi vorbesc în engleză, pentru că sunt mai obosită. Ana a fost un oponent grozav, m-am bucurat și de prezența voluntarilor în tribune, a fost o reală plăcere. Încă nu sunt la cel mai bun nivel, dar voi crește”, a spus Emma la final. „Vino să joci la Fed Cup pentru noi! Emma Răducanu a fermecat România, iar țara tatălui său și-ar dori să o ademenească”, a titrat Daily Mail.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI