Ce probleme de sănătate are soția lui Dani Oțil în sarcină. Momente de panică pentru Gabriela Prisăcariu

Ce probleme de sănătate are soția lui Dani Oțil în sarcină. Momente de panică pentru Gabriela Prisăcariu
Ce probleme de sănătate are soția lui Dani Oțil în sarcină

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți pentru prima dată. Soția prezentatorului Neatza cu Răzvan și Dani despre problemele pe care le acuză în timpul sarcinii.

Ce probleme de sănătate are soția lui Dani Oțil în sarcină

Deși problemele în sarcină au apărut și în cazul ei, Gabriela Prisăcariu nu disperă, ci susține că sunt normale. Blondina a povestit într-un Instastory că în timpul sarcinii s-a îngrășat 17 kilograme, iar mâinile și picioarele i s-au umflat.

„Singurul lucru care mă deranjează deocamdată este faptul că mi s-au umflat picioarele, mâinile, mă dor, dar cred că este ceva normal și am multe kilograme în plus. La ultima cântărirea aveam plus 17 kilograme”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instastory.

De altfel, ea și soțul ei, Dani Oțil, au avut parte de o vacanță eșuată. Deși și-au dorit să petreacă câteva zile departe de stres și agitație, planurile nu au ieșit după cum au plănuit.

Plecare de urgență din vacanță

Astfel că după ce a ajuns într-un loc izolat, departe de oraș, Gabriela Prisăcariu și-a făcut numeroase griji, temându-se că ar putea să o apuce durerile nașterii și că ar fi departe de un spital. Mai mult, timp de două nopți bebelușul a fost agitat.

„A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte pentru că este mai răcoare.

M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea întins. Am avut noroc să găsim la Rășnov o cameră liberă. Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată.

Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva. M-am trezit la ora 4 dimineață, dar am zis că trece. A doua seară la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”, povestea Gabriela Prisăcariu tot într-un InstaStory.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți în această lună. Cei doi s-au căsătorit la data de 15 mai 2021, iar petrecerea de nuntă a avut loc la restaurantul din București al celebrului prezentator. Gabriela Prisăcariu spunea recent că și-a dorit să devină mamă, și iată că nu mai este mult timp până ce dorința i se va îndeplini.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI