Probleme pentru Gabriela, soția lui Dani Oțil. Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei, în miez de noapte

Probleme pentru Gabriela, soția lui Dani Oțil. Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei, în miez de noapte
Gabriela Prisăcarius s-a speriat din cauza sarcinii în miezul nopții

Soția lui Dani Oțil are probleme în ultimul trimestru de sarcină. Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei în miez de noapte? Cei doi soți au fost nevoiți să-și întrerupă vacanța din această cauză.

Ce s-a întâmplat cu Gabriela Prisăcariu? Viitoarea mămică s-a speriat în miezul nopții

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se bucură de ultimele momente în doi, așa că au decis ca pe ultima sută de metri a sarcinii modelului să plece din București. Soții au hotărât să se îndrepte către munte pentru câteva clipe de relaxare, dar din plăcate planurile nu au mers chiar ca pe roate.

Soția prezentatorului a mărturisit motivul pe care care au fost nevoiți să plece. Problemele lor au început chiar după ce s-au cazat. Modelul a mărturisit că tocmai ea a fost ce care a insistat să plece din Capitală într-un loc relaxant și unde sunt mai puține grade Celsius.

În momentele acelea Dani i-a subliniat că drumul este lung și să este posibil să fie potrivită o astfel de deplasare, mai ales în stadiul sarcinii în care se află. Norocul a dat peste ei pentru că au găsit totuși o cameră liberă la Râșnov.

„M-a întrebat dacă sunt sigură”

„A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte, pentru că este mai răcoare.

M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea, întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă”
Gabriela Prisăcariu

Bebelușul a fost agitat toată noaptea și s-a mișcat puternic, iar Gabi a simțit un disconfort puternic, dar s-a gândit totuși că a doua seară va fi diferită. Din nefericire pentru cei doi soți, a doua seară aveau deja să-și strângă bagajele pentru că micuțul nu se mai putea calma.

„Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”

”Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva. M-am trezit la ora 4 dimineață, dar am zis că trece. A doua seară, la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”
Gabriela Prisăcariu

Amintim că soția celebrului matinal de la Antena urmează să nască peste doar câteva săptămâni. Cei doi sunt foarte emoționați și așteaptă cu sufletul la gură să-și strângă în brațe micuțul.