Ce probleme de sănătate are Mioara Roman: ‘Aproape de sepsis’. Vestea de ultim moment

Ce probleme de sănătate are Mioara Roman: ‘Aproape de sepsis’. Vestea de ultim moment
Ce probleme de sanatate are Mioara Roman

Clipe îngrozitoare pentru Oana Roman. Acum câteva zile, mama ei a ajuns, din nou, de urgență la spital acuzând probleme de sănătate. Vedeta de la Antena Stars a fost extrem de îngrijorată în privința Mioarei Roman. Ce a pățit fosta soție a fostului primar al Capitalei.

Mioara Roman, din nou pe mâinile medicilor

Oana Roman a trecut prin cele mai îngrozitoare momente, atunci când a aflat că mama ei, Mioara Roman, nu se simte bine și a ajuns, din nou, la spital, pe mâinile medicilor.

Soția lui Marius Elisei s-a preocupat de starea de sănătate a părintelui său, în special pentru că vedeta nu se afla în România, la momentul respectiv.

Pentru că este extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde-și ține fanii la curent cu tot ce se petrece în viața ei de zi cu zi, Oana Roman le-a povestit prietenilor săi virtuali că mama sa se simte mai bine, după ce a făcut o infecție destul de serioasă.

„Mama a fost externată. Am venit la ea. E bine. Încă mai face tratament pe cale orală cu antibiotic. Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis. Dar acum e pe drumul cel bun. I-am făcut patul, a făcut baie. E liniștită și bine.”, a scris Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

„Noi nu avem voie să mergem în vizită la mama!”

Oana Roman era plecată din țară, atunci când a aflat că mama ei este transportată de urgență la spital. Vedeta se bucura de o vacanță în Egipt cu soțul ei și fetița lor, atunci când a primit telefonul care a speriat-o.

„Sâmbătă dimineață m-au sunat de la centru să-mi spună că mama nu se simte bine și au chemat Salvarea ca să vadă de la ce! M-am speriat foarte tare, pentru că a fost pentru prima oară când nu eram acasă și nu am avut control asupra situației.

Norocul a fost că nu era singură acasă, dar și dacă ar fi fost acasă cu o femeie care să o îngrijească, nu ar fi fost deloc ok situația. Fiind la centru, au știut ce să facă pe loc și au luat măsuri imediat. Pentru mine a fost foarte greu, pentru că nu eram acasă.

Cei de la Salvare au decis să o interneze pentru investigații. Noi nu avem voie să mergem în vizită la mama, sora mea a ținut legătura doar telefonic cu doamna doctor care se ocupă de mama.”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman se află în spital, unde este îngrijită de cei mai buni medici. Momentan, femeia nu poate primi vizite din partea fiicelor sale.