06 dec. 2021 | 13:27

Ce probleme de sănătate are bebelușul lui Nicole Cherry: ‘A fost agitată toată noaptea’

Monden
Ce probleme de sănătate are bebelușul lui Nicole Cherry: 'A fost agitată toată noaptea'
Ce probleme întâmpină Nicole Cherry după ce a născut

Nicole Cherry trece printr-o perioadă extrem de frumoasă din viața ei! Vedeta a devenit mămică, însă are parte și de câteva probleme. Aceasta s-a înarmat cu multă răbdare și are mare grijă de fiica ei, mai ales în momentele în care micuța nu se simte chiar așa de bine.

Nicole Cherry, dezvăluiri despre fiica ei

Nicole Cherry se confruntă cu anumite probleme legate de bebelușul ei! Colicii și-au făcut apariția, astfel că vedeta are parte și de nopți care nu sunt chiar așa de liniștite. Totuși, cântăreața este sigură că o să depășească această perioadă grea cu brio.

„Nu pot să zic că am avut o noapte grea, dar au început și la noi, azi a fost bine, ieri nu prea. Ne încărcăm cu multă răbdare. Și-au făcut apariția colicii. A fost agitată toată noaptea, ea m-a serbat de la 12 noaptea. Tot primeam mesaje.

Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu m-am bucurat de fetiță, nașterea a fost frumoasă, nu am avut niciun fel de problemă. Nu am mai simțit nimic, am privit-o și a trecut tot.

Mă ajută Florin foarte mult, mă așteptam să fie grijuliu cu noi, știam cum e cu pisica, mereu am comparat cu chestia asta. O divinizează, vrea să mă ajute. Seamănă cu el. E 100% fata lui tata, dar eu mă bucur.

Știu cât își dorea Florin să avem o fetiță, e o perioadă extrem de frumoasă. Ne bucurăm că ne trezim, chiar și cu colicii, pentru că avem motiv să ne trezim.”, a spus Nicole Cherry la Vorbește lumea.

„M-am enervat foarte tare”

Nicole Cherry nu a scăpat de gurile rele de pe internet. Vedeta s-a confruntat cu mai multe critici după ce a postat o fotografie cu micuța ei. Aceasta a punctat că fiecare mamă ar trebui să fie responsabilă de cum își crește copilul, ținând cont că experiența diferă de la persoană la persoană.

„Eu nu o alăptez exclusiv la sân, îi dau și formulă. Am pus o poză în care era alăptată cu biberonul, m-au certat, m-am enervat foarte tare. Eu consider că în timpul sarcinii niciodată nu am vorbit prea mult și nici nu am exagerat.

Mi s-a părut că este atât de a mea încât nu am putut să le zic fetelor că așa o să fie și la ele. Mi se pare că fiecare mamă trebuie să învețe împreună cu copilul ei. O mamă trebuie să fie mamă pentru puiul ei, nu pentru alții pe internet. (…)

Fiecare alege să își crească copilul într-un fel și trebuie să acceptăm acest lucru și să nu ne mai dăm cu părerea. Ar trebui să ne înțelegem, noi între noi.”, a mai zis ea.

Cine o ajută pe Nicole Cherry

Proaspăta mămică are parte și de ajutor pentru ca fiica ei să fie tratată ca o prințesă. Mama cântăreței se asigură că micuța se află mereu sub observație, în timp ce artista se odihnește, epuizată după noile schimbări aduse în viața ei.

„Toată lumea e fericită, în extaz. A venit prințesa acasă. Mă ajută mama mea și facem cu rândul, mai doarme ea 2 ore, mai dorm eu încă 2.

Ne dorim să nu fim epuizate și să putem să facem față. Ne descurcăm, eu zic că am răbdarea suficientă pentru vârsta mea.”, a adăugat Nicole Cherry.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro