Nicole Cherry nu a mai ținut cont de nimic și a răbufnit! Ce a scos-o din sărite pe artistă

Nicole Cherry nu a mai ținut cont de nimic și a răbufnit! Ce a scos-o din sărite pe artistă
Nicole Cherry a rabufnit pe Instagram

Nicole Cherry a devenit mult mai sensibilă de când a aflat că va deveni mămică. Frumoasa artistă în vârstă de 22 de ani a răbufnit, de curând, în mediul online la adresa internauților care s-au luat de o ființă dragă sufletului ei.

Cine a supărat-o pe Nicole Cherry pe Instagram

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și numără săptămânile până când va deveni mămică pentru prima dată. Tânăra artistă este foarte entuziasmată, iar ea și partenerul său de viață abia așteaptă să-și țină bebelușul în brațe.

Deși are toate motivele din lume să fie cea mai fericită, Nicole Cherry s-a supărat pe câțiva internauți care au criticat-o, recent, pe rețelele sociale.

Urmăritorii vedetei au certat-o pentru faptul că pisica ei nu este un animal de companie potrivit pentru o viitoare mămică, sfătuind-o astfel să nu mai petreacă atât de mult timp în preajma pisicii.

Nicole Cherry s-a arătat profund deranjată de mesajele pe care le-a primit pe rețelele de socializare privind-o pe pisicuța ei Lia.

„Nu îmi dați mesaje în legătura cu Lia, că nu e bine în sarcină, că nu e bună pentru copil, că părul, că nu știu ce, nu-mi dau pisica. Mi-am ascultat medicul, medicul mi-a zis că nu e nicio problemă, nu-mi mai scrieți lucrul ăsta, e enervant, nu am ce să vă spun drăguț că mă enervează.

O iubesc foarte tare, nu va sta bot în bot cu ea, vom avea grijă, îmi momentul în care ai animal te atașezi extraordinar de tare și e ca și cum ai avea copil (…) Lia o să aibă aceeași viață, atenția de care are nevoie, să o accepte pe Anastasia, și sunt sigură că se  vor înțelege de minune.

Îmi cer scuze dacă v-am enervat, nu era mai bine să-mi dai follow sau să îmi dați block. Uite, dați-mi mesaj că eu acum vă dau block.”, a scris revoltată Nicole Cherry pe contul ei de Instagram.

Nicole Cherry se pregătește de botez și nuntă

Celebra artistă este în culmea fericirii, iar de trei ani de zile trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Florin Popa, bărbatul căruia îi va dărui, în curând, o fetiță. Nicole Cherry și iubitul ei s-au logodit și se pregătesc de nuntă. Momentul în care a fost cerută în căsătorie a fost extrem de emoționant.

„A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat mai ales fiind și însărcinată, toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam.

A fost ceva spontan, eram în drum spre munte, am zis că o să luăm cina împreună, am zis să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul. Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla ”, a declarat Nicole Cherry într-o emisiune televizată, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI