Ce a povestit Anca Pandrea despre noaptea în care a murit Iurie Darie. Detaliul neștiut până acum (exclusiv)

Ce a povestit Anca Pandrea despre noaptea în care a murit Iurie Darie. Detaliul neștiut până acum (exclusiv)
Ce a povestit Anca Pandrea despre noaptea in care a murit Iurie Darie

La 9 ani de când l-a pierdut pe bărbatul vieții sale, Anca Pandrea suferă la fel de mult ca în ziua fatidică în care actorul Iurie Darie a trecut la cele sfinte. Ce mărturisiri cutremurătoare a făcut văduva regretatului mare artist al filmului românesc.

Ce s-a întâmplat în noaptea în care a murit Iurie Darie

Anca Pandrea nu-și poate reveni din trauma pe care a trăit-o în noiembrie 2012 când mult prea iubitul ei Iurie Darie se stingea din viață. Deși au trecut nouă ani de zile, actrița își amintește totul de parcă s-ar fi întâmplat ieri.

Amintirile din noaptea în care marele actor și-a dat duhul o bântuie și acum pe celebra actriță. Anca Pandrea a povestit, cu durere în glas și lacrimi în ochi, ultimele momente pe care le-a petrecut alături de partenerul său Iurie Darie.

Vedeta a mărturisit că a realizat târziu faptul că bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult în această viață a murit chiar în brațele sale. Ancăi Pandrea nu i-a venit să creadă că Iurie Darie nu-i mai răspundea, atunci când aceasta îl strângea de mână.

„L-am încălzit toată noaptea cu corpul meu, doar capul îi era rece. Nu înțelegeam de ce nu mă mai strânge de mână, de ce nu-mi răspunde. Foarte târziu am realizat ce se întâmplase. E ultima amintire pe care am avut-o cu el, cea care mă chinuie în fiecare zi de 9 noiembrie. E ziua în care Iura al meu s-a dus. L-am sunat pe fiul său să-l anunț, dar Ducu mi-a răspuns atunci că o să ajungă abia dimineața să-și vadă tatăl”, a declarat actrița pentru impact.ro.

Anca Pandrea și Iurie Darie s-au iubit timp de 26 de ani

Anca Pandrea și Iurie Darie s-au iubit ca-n cele mai frumoase piese de teatru. Deși au fost prieteni timp de 13 ani, fiind colegi de breaslă la Teatrul Național din București, cei doi actori s-au îndrăgostit în anul în care actrița a împlinit 40 de ani. Au fost împreună timp de 26 de ani, până când moartea i-a despărțit.

Deși nu s-au căsătorit niciodată civil, cei doi actori s-au cununat religios după ce Iurie Darie a cerut-o în căsătorie pe partenera sa la emisiunea Din Dragoste.

„Iubirea vine când vrea Dumnezeu, iar când la 40 de ani l-am întâlnit pe Iura ca iubit și ca tot, n-a mai existat niciun semn de întrebare pentru mine, a fost definitiv. Noi eram colegi la teatru de când aveam eu 27 de ani, dar n-aveam nicio treabă de genul acesta”, a mărturisit emoționată Anca Pandrea, pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI