Ce probleme are Bianca Drăgușanu după operația la nas. A trecut o lună și încă suferă

Ce probleme are Bianca Drăgușanu după operația la nas. A trecut o lună și încă suferă
Ce probleme are Bianca Dragusanu dupa operatia la nas

Bianca Drăgușanu pare să nu mai scape de probleme, după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la nivelul nasului. Frumoasa divă și-a dorit să aibă nasul cât mai mic, precum cel din filtrul său de pe Instagram, așa că a apelat la specialiștii din domeniul estetic pentru a-și reface forma piramidei nazale după bunul ei plac. A trecut o lună și încă suferă. Ce decizie a luat frumoasa blondină.

Ce probleme are Bianca Drăgușanu după operația la nas

După ce a făcut rinoplastia, acum o lună de zile, Bianca Drăgușanu nu a fost mulțumită de rezultatul obținut, deoarece avea fața umflată și nasul ușor inflamat, din cauza faptului că operația era recentă. Pe măsură ce au trecut săptămânile, controversatul designer s-a declarat din ce în ce mai mulțumită de cum arată, acum, năsucul ei.

Cu toate acestea, blondina le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că încă mai este umflată zona ochilor, dar acest lucru se va rezolva săptămâna ce urmează, când Bianca se va duce la consult pentru a se asigura că este totul în regulă.

„Am stat și m-am studiat. Nu știu ce m-aș face fără filtrele astea!  Astăzi a trecut o lună de la operația mea de rinoplastie, încă sunt foarte umflată în zona ochilor și în curând trebuie să merg la o consultație la Cluj. Săptămâna viitoare voi fi din nou acolo.”, a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Mama Biancăi Drăgușanu, pe urmele vedetei?

Deși urmăritorii îi spun, constant, că este o femeie extrem de frumoasă care nu mai are nevoie de operații sau retușuri la nivelul feței sau trupului, cu toții știm că, de-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a fost o fană înrăită a operațiilor estetice, călcând foarte des pragul cabinetului estetician.

După rinoplastia care s-a dovedit, într-un final, a fi un succes fosta soție a lui Alex Bofi încă nu este mulțumită 100% de felul în care arată și are deja în gând o nouă idee de remodelare a feței: redefinirea liniei chipului. Dar asta nu este tot, Bianca Drăgușanu se pare că le-a insuflat pasiunea pentru retușuri estetice și familiei sale.

După ce săptămâna trecută a luat-o pe sora ei Oana la cabinet, pentru a-și mări buzele cu botox, de data aceasta Bianca a luat-o pe mama ei cu ea:

„Privindu-mă atent, am constatat că inflamația a mai trecut și că ar fi timpul să fac acest jawline în curând, la Cluj. Urmează să mă injectez și poate o iau și pe mama cu mine, că are nevoie de niște botox”, a continuat diva pe contul ei de pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI