13 apr. 2021 | 10:15

Bianca Drăgușanu a pierdut șirul operațiilor estetice. Ce a mai făcut de această dată

Monden
Bianca Drăgușanu a pierdut șirul operațiilor estetice. Ce a mai făcut de această dată
Bianca Dragusanu a pierdut sirul operatiilor estetice

Cu toții știm că Bianca Drăgușanu este o fană înrăită a operațiilor estetice și intervențiilor de înfrumusețare, vedeta fiind cea care a recunoscut, de mai multe ori, că susține dreptul femeilor de a retușa anumite imperfecțiuni care nu le convin la trupul sau chipul lor, atâta timp cât rezultatul este unul favorabil, iar intervențiile sunt făcute de către cei mai buni specialiști din domeniu. Ce operație estetică și-a mai făcut de această dată. 

Bianca Drăgușanu a pierdut șirul operațiilor estetice

După rinoplastia suferită luna trecută, Bianca Drăgușanu a trecut, din nou, pragul cabinetului medicului estetician pentru o nouă intervenție nedureroasă. De data aceasta este vorba despre repararea unei mici erori pe care designerul nu a luat-o în calcul anul trecut.

Fosta soție a lui Alex Bodi și-a făcut implant de păr la sprâncene, însă nu a luat în calcul un lucru esenția: vedeta are părul natural creț, iar din acest motiv este nevoită să meargă o dată la două săptămâni la salon pentru a-și îndrepta sprâncenele.

„Urmează să îmi fac o laminare a sprâncenelor, pentru că fix în urmă cu un an mi-am făcut un implant la sprâncene. O porcărie dacă mă întrebați, pentru că nu a fost documentată. Bine, eu sunt un om foarte documentat, mai ales când știu că trebuie să îmi fac o procedură de genul.

Ceea ce am omis, însă, la implantul meu de sprâncene, este că, eu având părul creț, probabilitatea ca sprâncele mele să crească crețe era foarte mare. Și a trecut anul, sprâncenele au început să crească crețe, iar acum, din două în două săptămâni trebuie să vin să le îndrept. Deci am sărit din lac în puț”, le-a spus Bianca Drăgușanu fanilor ei de pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, sfat important pentru fanele sale

Bianca Drăgușanu a pierdut șirul operațiilor estetice. Autoironică și pusă pe glume, precum o știu admiratorii săi, fosta prezentatoare TV de la Kanal D a încercat să facă haz de necaz pe urma acestei situații.

Stând liniștită pe scaunul din salon, în timp ce mâinile magice ale specialiștilor făceau minuni pentru chipul său, Bianca le-a vorbit urmăritorilor săi din mediul online despre intervenția propriu-zisă și cum o recomandă tuturor domnișoarelor care au, însă, părul drept.

„Mai bine stăteam cu trei floace decât să am un astfel de gard la ochi. Trebuie să tăiem tufișul, că a venit primăvara. Tundem gardul la două săpămâni. Trebuie să rașchetez acest gard superb. Zici că altceva nu aveam de făcut. Una peste alta, recomand implantul de sprâncene, dar doar dacă ai părul întins și nu creț, cum îl am eu”, a completat frumoasa blondină pe InstaStories.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro