Ce probleme are acum Tzancă Uraganul. A intrat din nou în conflict cu Poliția

Ce probleme are acum Tzancă Uraganul. A intrat din nou în conflict cu Poliția
Tzancă Uraganul are din nou probleme cu Poliția

Tzancă Uraganul are din nou probleme cu autoritățile! Cunoscutul manelist a intrat din nou în conflict cu Poliția. Ce s-a întâmplat de această dată cu unul din cei mai iubiți artiști de la noi?

Tzancă Uraganul, noi probleme cu Poliția

Tzancă Uraganu nu părăsește vizorul autorităților! Cunoscutul manelist are din nou probleme cu oamenii legii, dar de această dată a hotărât să dea în judecată instituția care l-a amendat.

Cântărețul a reușit să se facă plăcut de majoritatea românilor, motiv pentru care se află în trending-ul YouTube-ului românesc aproape cu fiecare melodie pe care o scoate. Solistul a adunat până acum un teanc serios de amenzi, după ce a fost surprins de polițiști cântând la evenimente care nu aveau voie să se organizeze.

Solistul nu s-a plâns de acest lucru, dar atunci când mustrarea a fost dublată și de reținerea permisului de conducere a început să îl deranjeze. Tzancă iubește mașinile și adoră să conducă, motiv pentru care și deține reale bijuterii în garajul personal.

Andrei Velcu, cel cunoscut sub porecla de Tzancă Uraganu, a deschis o acțiune în instanță împotriva Inspectoratului Judeceaț de Poliție Prahova cu obiectul „plângere contravențională.”

Contestarea suspendării dreptului de a conduce se referă la un proces verbal încheiat în data de 30 mai 2021. De obicei, plângerea contravențională este folosită de conducătorii auto care au fost prinși de radar circulând cu o viteză prea mare.

Trece de la Lamborghini la Ferrari

”Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat pe cât se crede. Sunt lăutar, nu știu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru banii pe care eu nu-i câștig la nunți, mi-au zis că au dovezi din live-urile și filmulețele mele postate de diverși pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi”, spunea la vremea respectivă Tzancă Uraganul, arată wowbiz.ro.

Andreri Velcu este considerat și la acest moment unul din cei mai bine cotați maneliști din România. Numele lui intră în top cu cele mai vechi personaje din breaslă precum Adrian Minune și Florin Salam.

Tânărul artist câștigă în jur de 10.000 de euro pe un singur eveniment, iar doar din dedicații mai adaugă sumei câteva alte mii de euro. Alături de el, din noua tranșă de maneliști și cântăreț de muzică de petrecere, își mai fac apariția Culiță Sterp și nimeni altul decât Jador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI