Ce probleme a avut Ilinca Vandici în copilărie. De ce nu i-au fost părinții alături

Ce probleme a avut Ilinca Vandici în copilărie. De ce nu i-au fost părinții alături
Ce probleme a avut Ilinca Vandici in copilarie

Ilinca Vandici este o femeie extrem de frumoasă, cu o carieră în plină ascensiune. Însă, viața vedetei nu a fost întodeauna așa. În copilărie, nu a avut parte de susținerea părinților, așa cum și-ar fi dorit.

Ce probleme a avut Ilinca Vandici în copilărie

Vedeta de televiziune a povestit recent, în cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, că nu a fost susținută de părinții ei nici în copilărie, nici în adolescență. Ilinca a trebuit să lupte singură pentru a-și îndeplini visurile, însă niciodată nu a primit felicitări din partea părinților.

Deși financiar au făcut tot ce le-a stat în putință pentru Ilinca și sora ei, când a fost vorba de susținere morală, părinții vedetei au o mare bilă neagră.

De ce nu i-au fost părinții alături

Se pare că gazda emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost marcată de faptul că părinții nu au apreciat-o niciodată la adevărata sa valoare, ci mai mereu aveau nemulțumiri.

„Părinții nu au fost alături de mine, nu am avut parte de timpul lor, de ei. Mie părinții niciodată în viață nu mi-au spus: ‘Bravo, fata mea, sunt mândru/mândră de tine!’. Întotdeauna era ceva de comentat acolo, era ceva de imputat, ceva de arătat cu degetul, dar niciodată nu erau văzute lucrurile bune, niciodată.”, a mărturisit Ilinca Vandici, pentru sursa sus menționată.
Mai mult, pe lângă reproșurile părinților, Ilinca Vandici a fost mereu comparată cu sora ei mai mare, Natalia. Toată copilăria și adolescența ei și-a dorit să demonstreze că este la fel de bună ca Natalia. A urmat chiar același liceu ca sora ei mai mare, a povestit vedeta.

„Eu toată copilăria am fost într-un concurs cu sora mea, să fiu mai bună. Natalia stă aproape de mine, ne vedem aproape în fiecare zi. Facem tot felul de lucruri împreună și, în general, o sfătuiesc cu tot ceea ce înseamnă creșterea copilului. Am stat în umbra ei toată copilăria. Toată copilăria am vrut să fiu ea, ca ea. Am fost la aceeași învățătoare, am urmat același liceu pedagogic, părinții mei au fost foarte creativi.”, a spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, marcată de moartea tatălui

Ilinca Vandici a trecut, de-a lungul timpului, prin grele încercări. Însă, de departe, cea mai grea a fost pierderea tatălui din cauza unei boli incurabile.

„În momentul în care l-am pierdut pe tata, în clipa aia am realizat că gata, sunt singură. (…) Cumva, chiar dacă nu am primit bravo-ul de care am povestit, sunt sigură a fost mândru de mine. Tata era un om exemplu din toate punctele de vedere. Un om puternic, un om frumos, un om cu substanță, un om care găsea rezolvare pentru orice, un stâlp al familiei. Un bun sfătuitor, un bun ascultător.”, a dezvăluit vedeta TV.