Ce problemă are Cristina Cioran după naștere și covid-19: „Mi-e greu” EXCLUSIV

Ce problemă are Cristina Cioran după naștere și covid-19: „Mi-e greu” EXCLUSIV
Ce probleme are Cristina Cioran după naștere? Vedeta a mărturisit totul

Cristina Cioran și fiica sa au trecut cu bine peste un alt hop, după ce au fost infectate cu Covid. Cele două s-au însănătoșit, și singura problemă pe care o mai are vedeta acum e cea a kilogramelor în plus, pe care nu reușește să le dea jos. Asta pentru că, ne spune ea, îi este greu să se apuce să facă sport, dar și-a promis că va ține dietă.

Cristina Cioran, probleme după naștere: ce a mărturisit vedeta?

Cristina Cioran a devenit mama unei fetițe, în urmă cu aproximativ cinci luni, după ce a trecut de la extaz la agonie, și invers, dat fiind faptul că micuța s-a născut prematur, în a 29-a săptămână de sarcină. Fiica sa s-a dovedit însă o luptătoare, a luat în greutate și este un copil sănătos și cuminte.

De când micuța a ajuns acasă, Ema a devenit prioritatea numărul unu a vedetei tv, care și-a propus ca anul acesta să stea numai cu fiica sa. Astfel că, actrița a luat decizia de a declina o ofertă de a se întoarce pe sticlă.

„Propunerea primită mi-a făcut bine, penru că m-am simțit apreciată. M-am gândit bine, dar nu-mi stă mintea acum la asta, sunt dedicată copilului, așa că voi mai aștepta”, a declarat Crisina pentru playtech.ro.

„O să încerc să țin regim”

Actrița are însă o altă problemă cu care se confruntă după naștere. Mai precis, cea a kiogramelor în plus dobândite în timpul sarcinii, pe care nu reușește să le dea jos. Asta și pentru că vedeta nici nu a încercat, până acum, să scape de ele. Cristina și-a propus însă ca în viitorul apropiat să revină la greutatea inițială chiar dacă, ne spune aceasta, îi va fi destul de greu.

„Din păcate, nu am ajuns la formele la care-mi doream să ajung. O să încerc să țin un regim, mi-am promis mie în primul rând, dar mi-e greu, m-am obișnuit fără sport. Vreo zece kilogram trebuie să le dau jos.

Deocamdată doar vreau, dar nu m-am ocupat. Nu obișnuiesc să merg nici pe jos, îmi place cu mașina. Iubitul meu mă place și așa, nu-i problemă”, a mărturisit vedeta pentru impact.ro.

Fără urmări după Covid

Cristina și micuța sa au stat în izolare 14 zile, la domiciliul acestora din capitală, după ce la finele anului trecut au avut Covid și au fost internate la spitalul din Medgidia. În prezent, ambele s-au însănătoșit, fără alte urmări. „Am scăpat de griji. Am avut Covid, apoi bronșolittă, acum suntem bine. Plămânii sunt ok”, a adăugat aceasta.
„Mi-a zis că e în stare de asta!”

Iubitul Cristinei Cioran este înnebunit dupa ea. Ce este gata să facă numai ca să accepte să îi fie soție? ”Mi-a zis că e în stare de asta! Că o să mă ceară de soție de 200 de ori, și eu o să accept”, ne-a spus actrița, mai în glumă mai în serios. Recent, Cristina ne mărturisise că nu este adepta unei căsătorii și că nu actele garantează succesul unei relații.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI