Cristina Cioran a făcut un mare anunț pentru fanii ei: „Ne gândim. Vedem ce ne oferă viitorul”

Cristina Cioran a făcut un mare anunț pentru fanii ei: „Ne gândim. Vedem ce ne oferă viitorul”
Ce anunț a făcut Cristina Cioran

Cristina Cioran este extrem de mulțumită pentru viața pe care o duce alături de fiica ei. Proaspăta mămică nu vrea să rateze vreun moment important, astfel că petrece orice clipă cu micuța ei. Cu acestea fiind spuse, blondina a făcut un anunț care o să îi bucure pe mulți fani!

Ce a spus Cristina Cioran despre al doilea copil

Cristina Cioran trăiește clipe de vis de când a devenit mămică. Vedeta se bucură pentru faptul că fiica ei este liniștită, prietenoasă și zâmbitoare. Aceasta a mărturisit că se gândește și la al doilea copil, însă ea și partenerul ei vor să vadă ce le oferă viitorul.

„Sunt o mamă relaxată și liniștită. E foarte ușoară viața. Îmi place la nebunie, nu mă deranjează că se trezește sau dacă plânge puțin.

Aseară s-a trezit pe la 2, adormise la 7 jumătate. De cele mai multe ori adoarme la 10 și doarme până la 6 jumătate. E un copilaș bun, blând, minunat, râde mult.

Da, mai vreau copii. Ne gândim. Vedem ce ne oferă viitorul. E dolofană micuța, prietenoasă, veselă și expresivă. O ador.”, a spus Cristina Cioran, la Vorbește lumea.

Ce probleme a avut Cristina Cioran cu micuța ei. Fiica vedetei a fost infectată cu Covid-19

Cristina Cioran a trecut printr-o provocare de zile mari de Crăciun. Vedeta se afla la Constanța când a observat că micuța ei respiră mai greu. În cele din urmă, aceasta a mers la spital, unde a descoperit că fiica ei fusese infectată cu Covid-19.

„În primul rând a fost Covidul. Pe 25 decembrie, când toată lumea se distra, am văzut că respiră greu. Vreau să vorbesc despre experiența mea, măi, nu trebuie să stai. Nu știam pe cine să sun.

M-am învârtit o oră jumătate, nu știam ce să fac. Instinctul meu îmi zicea să merg la spital sau la București. Eram la Constanța. Am stat, m-am uitat și pe internet, dar și la secvențe cu medici de la Vorbește lumea.

Am plecat la spital, era, surpriză, Covid. Aveam și eu, nu mi-au făcut test pentru că s-au gândit probabil că are și mama, dacă are și copilul.

M-au ținut într-o cămăruță vreo 3 ore jumătate până când m-a luat o ambulanță să mă ducă la spitalul Covid din Medgidia. Mi-au făcut test, negativ. A doua zi a ieșit pozitiv, aveam simptome.”, a spus aceasta.

„Sperietura este inimaginabilă”

Cristina Cioran a mărturisit că s-a speriat foarte tare, mai ales pentru că micuța ei se află la o vârstă fragedă, astfel că nu poate să spună momentan ce o deranjează:

„Cu tratamentul cu perfuzie, fetița s-a relaxat, nu a mai respirat greu. Am stat două zile acolo, după care am cerut transfer la București. Am venit și am mai stat 2 zile. Din fericire, nu a fost grav, au fost forme ușoare.

Dar sperietura este inimaginabilă. Poate la copiii mai mari este mai simplu, ei spun ce îi doare. (…) Când am ieșit din izolare, am făcut bronșioliță. Se manifestă prin respirație grea și mucozități.

Am fost la spital, după care acasă, unde am continuat tratamentul. Nu este simplu. Au fost nopți nedormite când o păzeam.

E prima oară când se îmbolnăvește de când o avem acasă. (…) E adevărat că noi ca mame găsim repede soluții. Îi mulțumesc celor care au inventat scutecele și aparatul de aerosoli.”

Cristina Cioran, dezvăluire inedită despre Adela Popescu

Actrița s-a decis să o laude pe Adela Popescu, explicând că vedeta pare extrem de răbdătoare în prezența băieților săi. Cu toate acestea, simpatica prezentatoare de la Vorbește lumea a mărturisit că nu totul este așa de ușor, existând momente în care nu poate să stea relaxată.

„Cristina Cioran: Ești o inspirație pentru proaspetele mămici. Atâta răbdare…Ești simpatică, te urmărim acolo pe Instagram. Să ne spui ce ascunzi!

Adela Popescu: Cred că nu înțelegi printre rânduri disperarea. Vorbeam cu Dana Rogoz aseară, copiii noștri mai au episoade febrile. Nu mă pot relaxa la asta, după cinci ani de zile.”, au spus cele două.

Vedeta s-a luptat cu numeroase probleme de când a născut-o prematur pe fiica ei. Totuși, totul este bine când se termină cu bine, mai ales pentru că ea nu vrea să rateze vreo clipă importantă și stă mereu alături de fiica ei, încă de când aceasta a ajuns acasă după ce a petrecut mai multe săptămâni în spital.