De câțiva ani de zile, Marius Tucă a dat lovitura în domeniul afacerilor de când și-a deschis restaurantul de pe malul lacului Herăstrău din Capitală. Ce prețuri cere vedeta în localul său pentru o ciorbă sau o mâncare de pește.
Pe malul lacului Herăstrău din inima orașului București se află unul dintre cele mai populare și apreciate restaurante din Capitală. Cherhanaua Ancora este deținută de jurnalistul Marius Tucă și le promite clienților săi o experiență de neuitat.
Conform informațiilor care apar pe site-ul oficial al restaurantului, Cherhanaua Ancora te face să te simți că ești pe litoral, chiar dacă te afli în inima junglei de beton. Prețurile la mâncare sunt accesibile pentru orice buzunar, lucru care este pe placul clienților.
De la supe, preparate reci și pește la fructe de mare, paste și deserturi, restaurantul lui Marius Tucă oferă un meniu extrem de vast, ce conține o gamă largă de preparate, potrivite tuturor gusturilor.
De exemplu, persoanele care dorescă să savureze o ciorbă sau un borș tradițional de pește trebuie să plătească 36 de lei. Pentru preparatele reci precum zacuscă, salată de vinete, hamsii sau icre românii scot din buzunar în jur de 40 de lei.
Prețurile preparatelor din fructe de mare încep de la 58 de lei și pot ajunge la 248 de lei. Nici românii care au o slăbiciune pentru dulciuri nu sunt uitați la restaurantul lui Marius Tucă din parcul Herăstrău. Aceștia pot savura un tiramisu pentru doar 40 de lei, tortul casei pentru care plătesc 28 de lei sau un mousse de ciocolată albă și zmeură care costă 36 de lei.
În ultimii ani, tot mai multe vedete din România se bucură de statutul de patron de local/terasă/restaurant, făcând toți parte din domeniul Horeca. Conform statisticilor, în București există câteva dintre cele mai cunoscute localuri ale căror patroni sunt celebrități, artiști sau persoane publice: