Ianis Hagi, răspuns neașteptat în Italia. Ce vrea românul să facă chiar acum

Ianis Hagi, răspuns neașteptat în Italia. Ce vrea românul să facă chiar acum
Răspunsul primit de Ianis Hagi din Italia

Ianis Hagi a primit un răspuns neașteptat în Italia. Care este traseul pe care îl vizualizează acum celebrul sportiv român? Jurnaliștii internaționali au dezvăluit răspunsul fiului regelui fotbalului după oferta din partea Lazio.

Ianis Hagi, răspuns neașteptat din Italia. Ce scrie presa internațională?

Presa din Italia a scris că Lazio Roma este interesată să îl transfere pe Ianis Hagi. Suporterii fotbalistului român nu sunt surprinși de interesul lui Lazio care este de durată în ceea ce-l privește pe tânăr.

Tocmai evoluția bună din acest sezon a fost de bază în convingerea italienilor cu privire la oferta mult discutată. Ianis Hagi este dornic să se transfere, conform CalcioMercato.com.

„Ianis vrea să lase Scoția pentru a face pasul într-un campionat mai important”, a scris sursa citată. Jurnaliștii italieni notau că Glasgow Rangers cere 10 milioane de euro în schimbul lui Ianis.

Pentru Rangers ar fi un profit important, după ce a plătit 3.4 milioane de euro în vara anului trecut pentru cumpărarea lui de la Genk. Amintim că Ianis a marcat 7 goluri și a oferit 12 pase decisive în acest sezon. De asemenea, fanii fiului regelui fotbalului au bine în minte faptul că el mai are o experiență eșuată în Italia, la Fiorentina.

„Directorul sportiv al lui Lazio, Igli Tare, urmărește cu atenție evoluțiile lui Ianis Hagi, pe care a încercat să-l transfere și în vara trecută, când era încă sub contract cu Genk”, se scrie. „Ianis este cotat la 10 milioane de euro și este urmărit de diverse formații din Premier League”, se mai notează.

„Unii jucători nu pleacă definitiv de pe radar”

„Unii jucători nu pleacă definitiv de pe radar. Dispar pentru o vreme, dar apar din nou. Ianis Hagi, talentatul român de la Rangers, fiul legendarului Gheorghe Hagi, născut în 1998, este capabil să joace în orice poziţie din ofensivă. Hagi este urmărit de directorul sportiv Igli Tare, care a fost cu ochii pe el şi vara trecută, când acesta aparţinea lui Genk. Rangers l-a cumpărat definitiv pentru 6 milioane. După 12 luni, tânărul este în Scoţia şi speră să ajungă într-un campionat de top. Desigur, Lazio ar putea fi cu siguranţă o variantă tentantă”, scriu italienii de la Lalaziosiamonoi.it.

Program meciuri ale României în preliminariile CM 2022
25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

  • Cei de la Lazio l-au dorit și anul trecut, înainte să semneze transferul definitiv cu Rangers. Scoțienii au fost foarte afectați de criza provocată de pandemia de cornavirus și vor vinde astfel o parte din cei mai bine cotați pentru a acoperi pierderile financiare.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI